Στη Γαλλία ο Σάμιουελς σε απόγνωση ο Πανιώνιος

Στη Γαλλία ο Σάμιουελς σε απόγνωση ο Πανιώνιος

Οι Νεοσμυρνιώτες θα συνεχίσουν να παλεύουν για τη σωτηρία δίχως τον ποιοτικότερο παίκτη τους. Όλο το ιστορικό της υπόθεσης Σάμιουελς.

Ήταν η πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, όταν ο Σαμάρντο Σάμιουελς σημείωσε 16 πόντους κόντρα στον Ηρακλή. Ο Πανιώνιος υπέστη οδυνηρή ήττα και την επόμενη μέρα ο σέντερ από την Τζαμάικα έγραψε στη σελίδα του στο Instagram «αυτό ήταν παιδιά, ευχαριστώ Πανιώνιε». Το σίριαλ, του οποίου το πιο σημαντικό επεισόδιο παίχτηκε σήμερα, με τη μετακόμιση του Σάμιουελς στη γαλλική Ροάν, είχε μόλις αρχίσει…

Όπως ήταν φυσικό, οι άνθρωποι του Πανιωνίου κινητοποιήθηκαν. Δεν ξέρω τι ειπώθηκε, αν είχε να κάνει με τα προηγούμενα (η ΚΑΕ τον είχε κατηγορήσει για αδιαφορία, επειδή ήταν απλήρωτος), ή αν ήταν οριστική απόφαση, αλλά στις 3 του μήνα ο κατά τεκμήριο κορυφαίος παίκτης του Πανιωνίου ενημέρωσε -με νέα ανάρτηση- ότι δεν πάει πουθενά.

Όλα αυτά ήταν να ‘χαμε να λέγαμε, καθώς ενδιάμεσα δεν υπήρχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Ο Σάμιουελς εμφανίστηκε ράθυμος στο All Star Game της Κρήτης, με το ζόρι μπήκε στον διαγωνισμό καρφωμάτων, δεν έφτασε καν να καρφώσει, σταμάτησε, δεν αξιολογήθηκε. Πριν λίγη ώρα, η Ροάν ανακοίνωσε την απόκτησή του, από τον Πανιώνιο δηλώνουν άγνοια κι ότι έχουν συμβόλαιο με τον παίκτη (ό,τι έλεγε κι η Μπεσίκτας για τον ΜακΚίσικ) και πλέον μπαίνουμε στο τέλος των επεισοδίων της σειράς.

Οι Νεοσμυρνιώτες καλούνται να παλέψουν για την παραμονή τους, με τους πιο άνισους όρους, αφού έχασαν τον καλύτερο παίκτη τους. Ο Σάμιουελς έχει ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, δεν σκέπτεται το ενδεχόμενο επιστροφής, οπότε είναι ζητούμενο αν μπορεί πλέον ο Πανιώνιος να παλέψει για να κρατηθεί στην Α1. Και πέραν του ότι ήταν σημείο αναφοράς για τους «κυανέρυθρους» ήταν ένας από τους ελάχιστους ψηλούς που έχει στο ρόστερ της η ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ