ΠΑΟΚ: Φιλικό με Λάρισα χωρίς Ρετ και Μπεστ

Τα πρώτα συμπεράσματά του θα βγάλει ο Κώστας Μέξας απέναντι στους Θεσσαλούς. Εκτός λόγω εθνικών ομάδων οι δύο ξένοι του, όπως και ο Άνταν Σμιθ.


ΠΑΟΚ: Φιλικό με Λάρισα χωρίς Ρετ και Μπεστ | to10.gr

Μετά από τέσσερις ημέρες προπονήσεων, ήρθε η ώρα να βγουν και τα πρώτα συμπεράσματα για τον Κώστα Μέξα, στο αυριανό φιλικό του ΠΑΟΚ με τη Λάρισα. Οι συνθήκες ωστόσο δεν είναι και οι καλύτερες καθώς για διάφορους λόγους θα υπάρχουν αρκετές απουσίες.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για τη Λάρισα, όπου στις 4μ.μ. θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα σε ένα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα φιλικό παιχνίδι. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Οσο για τις απουσίες; Το πρωί του Σαββάτου αναχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο ο Εμ Τζέι Ρετ, προκειμένου να συμμετάσχει στους αγώνες της Εθνικής ομάδας της Δομινικανής Δημοκρατίας για τα προκριματικά του Americup 2021 ενώ εκτός είναι και ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα των εφήβων.

Στη διάθεση του προπονητή του ΠΑΟΚ δεν είναι αυτή τη στιγμή και Άαρον Μπεστ (είναι στον Καναδά με την Εθνική ομάδα της χώρας του) και Δημήτρης Καραμανώλης (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα), την ώρα που Άνταμ Σμιθ θεωρείται ξένο σώμα.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ