Το κοινωνικό πρόσωπο της ΚΑΕ Άρης (pics)

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΚΑΕ Άρης (pics)

Το τμήμα μπάσκετ των κίτρινων στάθηκε στο πλευρό των παιδιών με ειδικές ανάγκες με το τουρνουά μπάσκετ του ΕΚΕΚ ΑΜΕΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Nick Galis Hall.

Η ΚΑΕ Άρης πήρε μέρος σε μια αξιέπαινη κοινωνική δράση ως συνδιοργανώτρια του τουρνουά μπάσκετ του ΕΚΕΚ ΑΜΕΑ ΟΑΕΔ Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες έγιναν σήμερα (19/02) στο Nick Galis Hall με τη συμμετοχή παικτών των κίτρινων, καθώς και των ομάδων του ΕΚΕΚ ΑΜΕΑ Θεσσαλονίκης, ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής ΒΙΑΜΥΛ, ΕΨΙΚΑ Θεσσαλονίκης, Σωματείου ΑΜΕΑ ΖΩΗ, Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ Ελπίδα Θεσσαλονίκης και Συλλόγου Συνδρόμου Down Θεσσαλονίκης».

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Για μια ακόμη φορά η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ βρέθηκε κοντά στα παιδιά με αναπηρία, στηρίζοντας ως συνδιοργανώτρια το τουρνουά μπάσκετ του ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Ο.Α.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο “Nick Galis Hall”. Οι παίκτες της ομάδας μας συμμετείχαν στους αγώνες που έγιναν σήμερα (19/02), δίνοντας χαρά στα παιδιά και προκαλώντας τον ενθουσιασμό τους, που είχαν την ευκαιρία να είναι συμπαίκτες. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί τους, με τους “κίτρινους” να προσπαθούν να λύσουν τις απορίες τους, ενώ φωτογραφήθηκαν με τα μέλη της ομάδας ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης, αλλά και με τους παίκτες των υπολοίπων ομάδων.

Στους αγώνες πήραν μέρος οι ομάδες: Τ.Ε.Ε. Ειδικής Αγωγής ΒΙΑΜΥΛ, ΕΚΕΚ Α.Μ.Ε.Α. Θεσσαλονίκης, ΕΨΙΚΑ Θεσσαλονίκης, Σωματείο Α.Μ.Ε.Α. ΖΩΗ, Αθλητικός Σύλλογος Α.Μ.Ε.Α. Ελπίδα Θεσσαλονίκης, Σύλλογος Συνδρόμου Down Θεσσαλονίκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ