Οι… απόντες αποφασίζουν για τον αδικαιολογήτως απόντα

Οι… απόντες αποφασίζουν για τον αδικαιολογήτως απόντα

Η επιστροφή τού Λευτέρη Αρβανίτη δρομολογεί τις εξελίξεις για το μέλλον του «αδικαιολογήτως απόντα» Κεν Μπράουν στον Άρη.

Μπορεί ο Μπράουν να γύρισε στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πήρε άφεση αμαρτιών. Η απόφασή του να φύγει στην Αμερική, δίχως να γνωρίζει κανείς από τη διοίκηση κάτι, το γεγονός ότι ήταν για αρκετές ημέρες «αδικαιολογήτως απών», τον φέρνει σε… δύσκολη θέση. Η αλήθεια είναι πως όσο δύσκολη κι αν είναι η θέση του Μπράουν, η θέση των διοικούντων τον Άρη είναι ακόμα δυσκολότερη.

Η απόφαση θα βγει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, επειδή ο Λευτέρης Αρβανίτης απουσίαζε. Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη δρομολογεί εξελίξεις, αν κι αυτό μπορεί να είναι προσχηματικό, καθώς το 2020 δεν χρειάζεται να βρίσκονται όλοι στην ίδια πόλη και στο ίδιο σημείο, για να καταλήξουν κάπου. Τρόποι υπάρχουν, αλλά οι άνθρωποι του «Αυτοκράτορα» θέλησαν να κερδίσουν λίγο χρόνο, βοηθούμενοι και από τη διακοπή, ώστε να κάνουν… σφυγμομέτρηση.

Είναι βέβαιο ότι δεν υπάρχει εύκολη απόφαση, εύκολη λύση. Το να δεχθούν πίσω τον Μπράουν (που είναι και το πιθανότερο), βοηθά αγωνιστικά. Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν υπάρχουν λύσεις, καθώς ο Αμερικανός είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή τη στιγμή ο Άρης, ενώ ταυτόχρονα το «ban» και η γενικότερη οικονομική κατάσταση του συλλόγου, καθιστούν δύσκολη κι εξαιρετικά επίπονη τη σκέψη για… μηδενική ανοχή.

Την ίδια στιγμή, η πειθαρχία τινάζεται στον αέρα, το κύρος του Άρη δέχεται ισχυρό πλήγμα, αφήστε που κι ο κόσμος δεν εκφράζεται με… λατρεία για τον Μπράουν. Αν κι η πλάστιγγα γέρνει, αν και θα αναζητηθούν τρόποι για να βρεθεί μια λύση κοινής αποδοχής (κάποιο ιδιαιτέρως βαρύ πρόστιμο, σε συνδυασμό με σκληρή ανακοίνωση), ώστε να έρθει το πράγμα και να… σβήσει. Άλλωστε, μπροστά υπάρχει η μητέρα των μαχών, με τον Κολοσσό στη Ρόδο κι αυτό είναι που κυριαρχεί στη σκέψη των διοικούντων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ