Αμφίβολος ο Μπόμπι Μπράουν, άφαντος ο Άνταμ Σμιθ

Αμφίβολος ο Μπόμπι Μπράουν, άφαντος ο Άνταμ Σμιθ

Ο ένας Αμερικανός (Μπράουν) τρέχει να προλάβει τον αγώνα με τον Ήφαιστο, ο άλλος (Σμιθ) έριξε μαύρη πέτρα πίσω του κι ο Μέξας… ζορίζεται.

Μπορεί όλοι να συνομολογούν ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα, για να βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, από την άλλη όμως το… τεφτέρι γράφει 5 νίκες όλες κι όλες. Και ναι, το υλικό του «δικεφάλου» είναι πληρέστερο των άλλων ομάδων, που μάχονται για τη σωτηρία, αλλά αν αυτό δεν αποτυπωθεί σε νούμερα δεν έχει αξία. Και μπροστά υπάρχει ο «τελικός» με τον Ήφαιστο, όπου η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να πάει (και) χωρίς τον Μπράουν.

Ο Αμερικανός, ο οποίος τραυματίστηκε στο φιλικό της Παρασκευής με τη Λάρισα, ακολουθεί θεραπεία και κάνει… αγώνα δρόμου, για να προλάβει τον αγώνα του Σαββάτου. Δεν είναι βέβαιο ότι θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Μέξα, αλλά ακόμα κι αν συμβεί αυτό (στη θετική εκδοχή της ιστορίας), δεν θα έχει προπονήσεις στα πόδια του.

Από μόνη της η πιθανότητα απουσίας του Μπράουν είναι σημαντική, πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με τη φυγή του Σμιθ, ο οποίος πρέπει να θεωρείται παρελθόν. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο «δικέφαλος» πρέπει να μάθει να ζει χωρίς αυτόν. Συνυπολογίστε και το γεγονός ότι ο Σαρικόπουλος μπαίνει σταδιακά στον ρυθμό των προπονήσεων, προκειμένου να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε στο γόνατο, αλλά και το ότι λείπουν (λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες) οι Μαργαρίτης, Μπεστ και Ρετ.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι το ματς με τον Ήφαιστο είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτάσει στις 9-10 νίκες για να έχει ελπίδες παραμονής, οπότε όσο μειώνονται οι ευκαιρίες, όσο χάνονται νίκες, τόσο θα δυσκολεύει η κατάσταση. Ο Ήφαιστος είναι εξ ορισμού δύσκολος αντίπαλος και ειδικά στη Λήμνο, πόσο μάλλον αν η ομάδα του Κώστα Μέξα εμφανιστεί με ελλείψεις βασικών παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ