Ρέθυμνο: «Έκλεψαν ιστορική νίκη στο ΟΑΚΑ!»

Ρέθυμνο: «Έκλεψαν ιστορική νίκη στο ΟΑΚΑ!»

Έντονα παράπονα από τους Κρητικούς για την διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ, οι οποίοι τόνισαν ότι το φάουλ του Τολιόπουλου σφυρίχτηκε πριν ξεκινήσει καν την προσπάθειά του ο Έλληνας γκαρντ.

Φριχτά παράπονα για την διαιτησία είχαν στο Ρέθυμνο για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ και την ήττα στο κλειστό του Αμαρουσίου.

Και το εξέφρασαν μέσω του δελτίου τύπου για τον αγώνα, βάζοντας ως τίτλο «Έκλεψαν ιστορική νίκη στο ΟΑΚΑ από το Ρέθυμνο Cretan Kings», και συνεχίζοντας μέσα στο κείμενο τονίζοντας πως «Σε μία συγκλονιστική εμφάνιση, το Ρέθυμνο Cretan Kings έφτασε μία «ανάσα» από μία ιστορική εκτός έδρας νίκη, χάνοντας με 84-83 από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 18ης αγωνιστικής, έχοντας για μία ακόμα φορά σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία».

Παρακάτω η ομάδα του Ρεθύμνου υποστήριξε πως: «Με 10″ να απομένουν, ο Τολιόπουλος διέσχισε το γήπεδο, με τους διαιτητές να σφυρίζουν φάουλ πριν καν ξεκινήσει την προσπάθεια, χαρίζοντας του 2 βολές» και κατέληξε: «Ο Φράνκαμπ ήταν ξανά πρώτος σκόρερ με 25 πόντους, εκτελώντας μόλις μία βολή, παρά τη σκληρή αντιμετώπιση των αντιπάλων του και την ανοχή των διαιτητών εις βάρος του πρώτου σκόρερ της ΕΚΟ Basket League».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ