«Ντόπες» από τον κόσμο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

«Ντόπες» από τον κόσμο στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Την επίσκεψη αντιπροσωπείας των οργανωμένων οπαδών δέχθηκαν σήμερα τα μέλη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, μετά το τέλος της σημερινής (27/02) προπόνησης.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ήφαιστο στη Λήμνο (29/2, 15:30) για την 19η αγωνιστική της Basket League, σε ένα ματς που έχει χαρακτήρα «τελικού» για τον Δικέφαλο.

Μέλη της συντονιστικής επιτροπής των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, βρέθηκαν στο «PAOK Sports Arena» σήμερα και μίλησαν στους παίκτες, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, λέγοντας τους, μεταξύ άλλων: «Δώστε τα όλα και μη φοβάστε τίποτα, εμείς είμαστε εδώ».

Με τον τρόπο αυτόν, οι φίλοι του ΠΑΟΚ θέλησαν να «ντοπάρουν» ψυχολογικά την ομάδα, τόσο για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου όσο και για την τελική ευθεία της σεζόν, στην οποία ο δικέφαλος μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπόμπι Μπράουν πήρε κανονικά μέρος στη σημερινή προπόνηση και έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Βαγγέλης Μαργαρίτης συμμετείχε σε κομμάτι της προπόνησης λόγω του προβλήματος σε δάχτυλο του ποδιού του με το οποίο επέστρεψε από τις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Σε ό,τι αφορά τον Εμ Τζέι Ρετ, ο Αμερικανός φόργουορντ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όπως αναμενόταν χθες το βράδυ και γυμνάστηκε κανονικά, φωνάζοντας και αυτός «παρών» για την κρίσιμη αναμέτρηση με τον Ήφαιστο.

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου στη Λήμνο ολοκληρώνεται με την προπόνηση αύριο το πρωί στο PAOK Sports Arena, με τους «ασπρόμαυρους» να μεταβαίνουν εν συνεχεία στο νησί του Αιγαίου μέσω Αθηνών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ