Γιάνκοβιτς: «Πρόβα τζενεράλε για το BCL το ματς με τον Πανιώνιο»

Γιάνκοβιτς: «Πρόβα τζενεράλε για το BCL το ματς με τον Πανιώνιο»

Ο φόργουορντ της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, τονίζοντας ότι είναι η ευκαιρία μίας πρόβας ενόψει της αναμέτρησης με την Βόννη.

Μετά την αγχωτική νίκη επί του Ρεθύμνου, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο για την 19η αγωνιστική της Basket League. Η Ενωση έχει μπροστά της και τα παιχνίδια με την Βόννη στο BCL με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, να τονίζει ότι το ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ουσιαστικά είναι μία πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με τους Γερμανούς.

Στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ, ο Έλληνας φόργουορντ έγραψε: «Επιστρέψαμε στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στο Πρωτάθλημα την περασμένη Τετάρτη, με νίκη απέναντι στο Ρέθυμνο. Ήταν μια αναμέτρηση στην οποία δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να ανατρέψουμε μία μεγάλη διαφορά πόντων. Δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια και όπως είπα και την προηγούμενη φορά πρέπει να βάζουμε μικρούς στόχους μετά από κάθε αναμέτρηση.

Επόμενος στόχος είναι να κρατήσουμε το αήττητο σερί και να μπούμε πάρα πολύ σοβαρά στην αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Θα το χαρακτήριζα ως ένα ματς “πρόβα τζενεράλε” για την αναμέτρηση του BCL με Βόννη.

Ο Πανιώνιος είναι μια ξεχωριστή ομάδα για μένα, καθώς πέρασα πολλά χρόνια σ’ αυτήν. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και απουσίες, ειδικά στη θέση “5”. Παρόλα αυτά παραμένει πάντα επικίνδυνη.

Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με απόλυτη σοβαρότητα και πολύ καλή προετοιμασία, καθώς βρισκόμαστε σ’ ένα πολύ κρίσιμο σημείο της περιόδου. Πιστεύω, ότι αν κάνουμε τα παραπάνω θα βγούμε νικητές και θα μπορούμε μετά ν’ αφοσιωθούμε στην αναμέτρηση του BCL».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ