Κολοσσός Ρόδου – Άρης 90-86

Κολοσσός Ρόδου – Άρης 90-86

Οι Ροδίτες πήραν βαθιά ανάσα, ο Άρης μετά την ήττα του από τον Κολοσσό είναι σε πολύ δύσκολη θέση, ου μην με το ένα πόδι στην Α2 κατηγορία.

Ήταν η μητέρα των μαχών για τον Άρη, καθώς όχι μόνο ο Κολοσσός βρίσκονταν στην ίδια ταχύτητα, αλλά δεν βγαίνουν κι οι νίκες μέχρι το τέλος προκειμένου να σωθεί. Από την άλλη η ομάδα της Ρόδου, μετά την τεράστια εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ ήθελε κι άλλη μία επί της άλλης ομάδας της Θεσσαλονίκης, για να βγει σε απάνεμο λιμάνι. Το 90-86 δίνει βαθιά ανάσα στους «θαλασσί» και… πνίγει τους «κίτρινους».

Ο Άρης καθοδηγούμενος από έναν φοβερό και τρομερό Μποχωρίδη, ο οποίος για ένα ριμπάουντ έχασε το «τριπλ νταμπλ», αλλά κι έναν συγκινητικό Ντραγκίσεβιτς, ο οποίος ούτε από διαστρέμματα καταλαβαίνει, ούτε τίποτα, μπήκε με το… μαχαίρι στα δόντια και για 30 λεπτά ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, δίνοντας παράσταση νίκης.

Στην τελευταία περίοδο όλα άλλαξαν, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν (κρατηθείτε) 38 πόντους και να φέρνουν τα πάνω κάτω. Με ηγέτη τον Λοβ, σπουδαίο τον Γκρίφιν, βοήθειες από τον Αγκμπελέσε, αλλά και τους Ντάνιελς, Κρομά και Τσαλμπούρη διψήφιους, ο Λυκογιάννης είχε σαφέστατα περισσότερες λύσεις.

Τη στιγμή που όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει (87-82) σε μία φάση -και δη… στατική- έγινε το 87-86. Όλα ξεκίνησαν με 1/2 βολές του Ντραγκίσεβιτς, ο Φιτζπάτρικ πήρε το επιθετικό ριμπάουντ, πέτυχε καλάθι πήρε και φάουλ και στα 8.7’’ (αφού ευστόχησε και στη βολή), έδωσε ανάσα ζωής στον Άρη. Ο Σλαφτσάκης έκανε φάουλ κι ο Λαβ με 2/2 βολές διαμόρφωσε το 89-86, για να γίνει ο… ωραίος «μοιραίος». Στα 3.2’’ ο Μποχωρίδης έκανε βήματα και στην εξέλιξη ο Λαβ με 1/2 βολές (η μοναδική χαμένη από τον Αμερικανό) «έγραψε» το τελικό 90-86.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 37-43, 52-61, 90-86.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ