Λαύριο – Πανιώνιος 104-71

Λαύριο – Πανιώνιος 104-71

Χαλαρά το Λαύριο πέτυχε 100άρα, απέναντι στον Πανιώνιο, που θεωρητικά έπαιζε για τη… ζωή του, αλλά στην πράξη εμφανίστηκε κατώτερος του αναμενομένου.

Ο Πανιώνιος έπρεπε να κυνηγά κάθε αγώνα σαν να είναι ο τελευταίος του, αλλά μόνο αυτό δεν συνέβη στο Λαύριο. Η γηπεδούχος έκανε… περίπατο, πέτυχε 104 πόντους (104-71), είχε 57 στο ημίχρονο, δεν συνάντησε την παραμικρή αμυντική αντίδραση από τους «κυανέρυθρους». Και βέβαια, ακόμα έχει πολύ δρόμο κι αρκετές αγωνιστικές το πρωτάθλημα, αλλά ήδη ο Πανιώνιος χάνει έδαφος κι η εικόνα του είναι τέτοια που δεν παραπέμπει σε ομάδα, η οποία πιστεύει στην παραμονή, η οποία είναι αποφασισμένη να τα δώσει όλα για τον στόχο της.

Ο Σερέλης θα περίμενε μεγαλύτερη αντίσταση, αλλά πέρασε ένα από τα πιο εύκολα φετινά του απογεύματα. Ο Λούντζης έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει όχι μόνο σε επίπεδο δημιουργίας, αλλά και εκτελεστικά, ο Άλμαν φόρτωσε το αντίπαλο καλάθι, ο Μουράτος είχε επιρροή στο παιχνίδι του Λαυρίου, ο Ντίμε ήταν οικονομικότατος, ο Μαστρογιαννόπουλος έδειξε να το διασκεδάζει, ο Ουότσον ήταν εκεί, Ντέιβις και Ντεκόζι πήγαν πιο χαλαρά, γιατί το επέτρεψε η εξέλιξη της συνάντησης.

Από τον Πανιώνιο η όποια προσέγγιση ήταν μέσω της επίθεσης, άρα χαμένος χρόνος κι εδώ η ευθύνη βαραίνει και τον Λίνο Γαβριήλ, καθότι δεν πέρασε τη σωστή φιλοσοφία στους παίκτες του. Οι Αμερικανοί πήραν τις προσπάθειες, έγραψαν στατιστικά νούμερα, δουλεύουν για τον… επόμενο εργοδότη τους, τη στιγμή που ο Πανιώνιος βουλιάζει, αν δεν είναι ήδη με το ένα πόδι στην Α2.

Τα δεκάλεπτα: 32-19, 57-44, 78-56, 104-71.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ