Λάρισα – Κολοσσός 95-90

Λάρισα – Κολοσσός 95-90

Η νίκη επί του Κολοσσού αποτελεί… διαβατήριο για τη Λάρισα, που κέρδισε οριστικά τη μάχη της παραμονής. Οι Ροδίτες παραμένουν σε… αμφιβολία.

Ντέρμπι παραμονής δεν το λες, καθώς αμφότεροι έχουν απόσταση από το σημείο… πτώσης. Ντέρμπι άνεσης σε κάθε περίπτωση και πλέον η Λάρισα είναι αυτή που κάθεται με άνεση στον… καναπέ της Α1, περιμένοντας εκείνους που θα πάρουν θέση δίπλα της και θα μπουν στην κλήρωση της επόμενης περιόδου. Η νίκη της με 95-90 επί του Κολοσσού, την εδραιώνει για τα καλά στη «μεγάλη» κατηγορία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι Ροδίτες… έμπλεξαν.

Αν και ντέρμπι, αν και το διακύβευμα ήταν μεγάλο, το σκορ πήγε ψηλά, δείγμα της λογικής με την οποία προσέγγισαν οι δύο ομάδες την αναμέτρηση. Η Λάρισα ήταν διαρκώς ένα βήμα μπροστά από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι με… γενικευμένη αντεπίθεση στο τέλος προσπάθησαν να «κλέψουν» τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Ο Ρας ήταν γι’ άλλη μια φορά σημείο αναφοράς για τους νικητές, ενώ κι ο Χάρις με τον Χίκι έκαναν σημαντικά πράγματα. Αυτοί οι τρεις κουβάλησαν επιθετικά την ομάδα του Αγγέλου και μια που οι άμυνες δεν είχαν ενεργό συμμετοχή, οι τρεις… σωματοφύλακες προστάτευσαν την ομάδα του κάμπου.

Όχι πως ο Κολοσσός δεν είχε τους δικούς του ήρωες. Ο Κρομά με τον Αγκμπελέζε ήταν κινητήριοι μοχλοί, οι Λοβ και Γκρίφιν πέτυχαν τους πόντους που τους αναλογούσαν, όμως σε… απλά νούμερα ήταν κατά πέντε λιγότεροι από αυτούς που πέτυχαν οι αντίπαλοι. Ο Μωραΐτης ήταν ο πιο παραγωγικός Έλληνας παίκτης της συνάντησης, αν αυτό έχει κάποια σημασία.

Τα δεκάλεπτα: 26-21, 43-43, 68-60, 95-90.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ