Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα κατέθεσε ο Κολοσσός

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα κατέθεσε ο Κολοσσός

Στην ομάδα της Ρόδου είναι έξαλλοι στην φάση του Αγκμπελέσε, καθώς τονίζουν πως ο σέντερ της ομάδας έδιωξε νομότυπα την μπάλα από το καλάθι.

Ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Λάρισα κατέθεσε ο Κολοσσός Ρόδου, για μια φάση στα 84″ πριν από τη λήξη της αναμέτρησης με πρωταγωνιστή τον Ντάνι Αγκμπελέσε. Συγκεκριμένα, ο Ντάνι Αγκμπελέσε έκοψε το σουτ του πρώτου σκόρερ της Λάρισας, Άντονι Χίκι με το σκορ στο 84-80. Οι διαιτητές υπέδειξαν παράβαση από πλευράς Αγκμπελέσε θεωρώντας πως ήταν αντικανονικό διώξιμο της μπάλας.

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης αντέδρασε άμεσα ζητώντας από τη γραμματεία να κρατήσει το σημείο για να κατατεθεί η ένσταση. Ο Κολοσσός Ρόδου αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του πως «οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Χίκι για το 86-80, αλλά με ένα καλάθι που μέτρησαν οι διαιτητές, σε νομότυπο διώξιμο του Αγκμπελέσε, αφού η μπάλα είχε χτυπήσει πρώτα στη στεφάνη. Η εξέλιξη αυτή, επηρέασε αρνητικά την ομάδα μας, η οποία έχασε τη συγκέντρωσή της και παρά τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε, γνώρισε την ήττα με το τελικό 95-90».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ