Αγγέλου: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε»

Αγγέλου: «Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στην πίεση που είχε η ομάδα του, η οποία ήταν δημιουργική αλλά και στην διαχείριση των ξένων παικτών.

Σημαντικό βήμα παραμονής στην Basket League, έκανε η Λάρισα με την νίκη της επι του Κολοσσού Ρόδου με 95-90. Την νίκη αυτή σχολίασε  ο προπονητής των Θεσσαλών ,Βαγγέλης Αγγέλου , στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο 56χρονος τεχνικός:

«Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο γιατί με αυτά που γίνονται γύρω μας και εννοώ τόσο τον κορονοϊο και τον Εθνικό ζήτημα, ήρθε ο κόσμος και απέδειξε πως αυτή η προσπάθεια μετρά.

Αγωνιστικά, έχουμε μια καινούργια ομάδα. Στις θέσεις 4 και 5 έχουμε απειρία. Είναι μια θέση που τα παιδιά δεν ξέρουν την κατηγορία. Πρώτη φορά η ομάδα διαχειρίζεται ξένους παίκτες. Στη διακοπή είχαμε αρκετά προβλήματα και τα λύσαμε με μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια και στη διοικητική ομάδα που έλυσε προβλήματα εκτός γηπέδου.

Για το παιχνίδι, ο Νώντας μας επηρέασε με τον τραυματισμό του και ήταν δύσκολο να οργανώσουμε παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά. Ο Κολοσσός μετά τις προσθήκες των Λοβ και Γκρίφιν έγινε πολλή καλή ομάδα. Βρήκε τις αδυναμίες μας, προσπαθήσαμε να βρούμε τα σουτ και τα βρήκαμε, χάσαμε βολές. Είχαμε όμως ποσοστό καλό στο τρίποντο. Η πίεση που είχαμε βγήκε σε καλό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ