Παπαθεοδώρου: «Κάθε νίκη και κάθε προπόνηση είναι σημαντική»

Παπαθεοδώρου: «Κάθε νίκη και κάθε προπόνηση είναι σημαντική»

Χαρούμενος ο προπονητής της ΑΕΚ για τη νίκη επί του Ηρακλή, ο οποίος βέβαια τόνισε μετά το ματς ότι περιμένει κι άλλη βελτίωση στη συνέχεια για την Ένωση.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Παπαθεωδόρου συνεχάρη τους παίκτες του για την επικράτηση επί του Ηρακλή και την 15η διαδοχική νίκη της Ένωσης.

Μετά το 16-4 που ήρθε για την ΑΕΚ, ο προπονητής της δήλωσε ότι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη. Κάναμε την 15η διαδοχική νίκη μας. Το σημαντικό ήταν ότι σε μεγάλα διαστήματα είχαμε το πρόσωπο που θέλαμε με μεγάλη ένταση. Ο Ηρακλής προσπάθησε να παίξει ζώνη και έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού και γι αυτό δεν είχαμε καλή απόδοση σε εκείνο το σημείο. Κάθε νίκη και κάθε προπόνηση είναι σημαντική. Ευελπιστούμε να φτάσουμε με αξιώσεις στα κρίσιμα κομμάτια και να είμαστε αυτοί που πρέπει στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».

Ο προπονητής της ΑΕΚ, διευκρίνισε τον λόγο που χρησιμοποίησε τρία γκαρντ λέγοντας ότι: «Στη θεωρία επειδή έχουμε αθλητές που έχουν εμπειρία να διαχειριστούν καταστάσεις με αντιπάλους ψηλά 3άρια και πρέπει να πάρουμε πράγματα από τους περιφερειακούς πρέπει να βρούμε ένα κομμάτι με τέτοια σχήματα. Το αν θα μπορέσει αυτό το σχήμα να σταθεί θα φανεί στο μέλλον. Υπάρχει η εμπειρία να το διαχειριστούμε. Όσο αυτό το πράγμα λειτουργεί, γιατί ο στόχος είναι να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε την κατάλληλη στιγμή, θα το χρησιμοποιούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ