Περσίδης: Ο μοναδικός λόγος για να χαμογελάσει λίγο ο Πιτίνο

Περσίδης: Ο μοναδικός λόγος για να χαμογελάσει λίγο ο Πιτίνο

Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό στο Σοφία Μπεφόν για τους πρωταθλητές της Basket League.

Το ματς αυτό θα το θυμούνται ελάχιστοι γιατί ο Παναθηναϊκός έκανε έναν υγιέστατο περίπατο επικρατώντας του Ιωνικού στο Σοφία Μπεφόν. Ένας από αυτούς όμως που δεν πρόκειται να το ξεχάσει είναι ο Νίκος Περσίδης.

Ο νεαρός παίκτης του Ρικ Πιτίνο αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 12 λεπτά, καθώς εκμεταλλεύτηκε και τη δυναμική της ομάδας της Νίκαιας, και την άνεση για ροτέισον από τον προπονητή του λόγω της μεγάλης διαφοράς.

Ο Περσίδης δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Εξάλλου μιλούν με τα καλύτερα λόγια αυτόν στο κλειστό του Αμαρουσίου.

Την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Διαγόρα Δρυοπιδέων στην Α2 και ήταν από τους πλέον κομβικούς παίκτες της ομάδας του, ο Παναθηναϊκός τον κάλεσε μαζί του στην προετοιμασία με εντολή του προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη και μέσα από την εξαιρετική παρουσία του στις προπονήσεις …ανάγκασε το Τριφύλλι να τον κάνει δικό του.

Και στο ματς με τον Ιωνικό έλαμψε. Απέναντι στους Νικαιώτες πέτυχε όσα σκεφτόταν από το καλοκαίρι όταν και φορούσε την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Το σημαντικότερο όλων; Ανάγκασε τον Ρικ Πιτίνο να τον σκεφτεί και να τον υπολογίζει. Έστω για την Basket League, αφού δεν έχει δηλωθεί στην Ευρωλίγκα από τον Αμερικανό τεχνικό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Ειδικά από την στιγμή που ο Μπεν Μπέντιλ, προς το παρόν, είναι εκτός ελληνικού πρωταθλήματος, είναι η ευκαιρία ο κόουτς των Πρασίνων να πάρει ότι περισσότερα μπορεί από την όρεξη και την κάψα του 24χρονου φόργουορντ.

Ο Περσίδης, ο οποίος έπαιξε το 2018 στους Μεσογειακούς Αγώνες με την φανέλα της γαλανόλευκης στο 3Χ3 (Ταραγόνα), τελείωσε την αναμέτρηση με 15 πόντους ενώ παράλληλα είχε 5/6 δίποντα, 1/1 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Ταυτόχρονα ήταν πρωταγωνιστικής και σε εντυπωσιακές φάσεις.

Ίσως το παρακάτω βίντεο να το κατεβάσει και να το προσθέσει στην συλλογή του με τις αγαπημένες του στιγμές στα παρκέ. Μέχρι και τις επόμενες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ