ΠΑΟΚ: Βίντεο, προπόνηση και δείπνο αρχηγών

ΠΑΟΚ: Βίντεο, προπόνηση και δείπνο αρχηγών

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Ρεθύμνου, ενώ θα πραγματοποιηθεί δείπνο με πρωτοβουλία  του Βαγγέλη Μαργαρίτη και του Απόλλωνα Τσόχλα.

Με την προσοχή στραμμένη στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στο Ρέθυμνο, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, το Σάββατο 14/3 στις 15:30, συνεχίστηκε  το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Μέξας ξεκίνησε την προπόνηση με βίντεο ανάλυση του αντιπάλου και συνέχεια στο πρόγραμμά της ομάδας με προπόνηση τακτικής και με την συμμετοχή όλων των παικτών που είναι έτοιμοι.

Ταυτόχρονα, με πρωτοβουλία του αρχηγού του ΠΑΟΚ Βαγγέλη Μαργαρίτη και του υπαρχηγού Απόλλων Τσόχλα, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (03/11) δείπνο σε μία ακόμη προσπάθεια συσπείρωσης της ομάδας και προετοιμασίας για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των αγώνων που απομένουν ως την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της ΕΚΟ Basket League.

Το πρωί της Πέμπτης (11/03) εξάλλου και σε εφαρμογή απόφασης του ΑΣ ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους του PAOK Sports Arena.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ