Μάρας : «Ανυπομονώ να παίξω για τον Γιαννάκη»

Μάρας : «Ανυπομονώ να παίξω για τον Γιαννάκη»

Ο Ιβάν Μάρας έφτασε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Ο Μαυροβούνιος σέντερ θα κάνει το ντεμπούτο του στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (4/1) ο Ιβάν Μάρας. Ο 31χρονος Μαυροβούνιος φόργουορντ/σέντερ, η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε από τον Άρη νωρίτερα σήμερα, θα κάνει σε λίγες ώρες την πρώτη του προπόνηση.

Μάλιστα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του στο σαββατιάτικο (5/1, 16:30) παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Μάρας παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος κατά την άφιξή του, μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και τον Άρη .

«Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, ξέρω τα πάντα για τον Άρη. Ομάδα με ιστορία, με σπουδαίους παίκτες που έχουν παίξει εδώ. Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ να παίξω για τον κόουτς Γιαννάκη. Έχω έρθει εδώ για να βοηθήσω να πετύχει η ομάδα περισσότερες νίκες», είπε αρχικά ο Ιβάν Μάρας.

Για το ρόστερ της ομάδας είπε: «Είδα το ρόστερ, είναι μια νεανική ομάδα. Είδα ότι αγωνίζεται ο Γκάρι Μπελ, με τον οποίο ήμασταν πέρσι στη Σολέ. Το θέμα είναι να παίξουμε καλά και να παλέψουμε για το καλό της ομάδας».

Για το αν πήρε πληροφορίες από πρώην συμπαίκτες του σχολίασε: «Μίλησα με τον Ταπούτο και τον Τσαλδάρη, μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα, για τον κόσμο, για τις προσδοκίες που υπάρχουν. Έχω ακούσει τα καλύτερα για τους φιλάθλους και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, είδα κάποια βίντεο. Πρέπει να είναι δύναμη αυτό για μας, για τη συνέχεια της πορείας μας…».

Για το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο είπε: «Θα δουν τρίποντα σίγουρα. Δεν σούταρα πολλά τρίποντα φέτος γιατί με είχαν ως σέντερ, αλλά η δύναμή μου είναι το πικ εν ποπ (σκριν και ρολάρισμα προς την περιφέρεια), δεν το εφαρμόσαμε αυτό στη Σολέ… Μπορώ να παίξω και στις δύο θέσεις των ψηλών, ελπίζω να τους δείξω τις δυνατότητές μου, τη δύναμη μου και την ταχύτητά μου. Θέλω να τους δείξω ότι είμαι καλός παίκτης. Είμαι έτοιμος και έχω κίνητρο όσο ποτέ άλλο στο παρελθόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ