Λαύριο: Χωρίζουν οι δρόμοι με τον Ντάιμ λόγω… κορωνοϊού

Λαύριο: Χωρίζουν οι δρόμοι με τον Ντάιμ λόγω… κορωνοϊού

Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να τερματίσουν την συνεργασία τους με τον Αμερικανό σέντερ να μένει ελεύθερος να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Οι ζημιές για τις ομάδες είναι μεγάλες. Αναμενόμενο ως ένα σημείο να υπάρχουν και ανακατατάξεις στα ρόστερ καθώς η αποχή είναι μεγάλη λόγω του κορωνοϊού.

Στην Ελλάδα είναι συχνό φαινόμενο παίκτες να φεύγουν στα μέσα της σεζόν, όμως στην περίπτωση του Λαυρίου τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Χρήστος Σερέλης βρήκε στο πρόσωπο του Μαλίκ Ντάιμ τον σέντερ που έψαχνε. Ο 28χρονος Αμερικανός είχε 8,5 πόντους κατά μέσο όρο, κάτι παραπάνω από μία τάπα σε κάθε ματς (1,36) και 5,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 14 ματς

Όμως από ότι φαίνεται οι δύο πλευρές θα χωρίσουν τους δρόμους τους. Η έξαρση του κορωνοϊού δεν αφήνει και άλλα περιθώρια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να λυθεί η συνεργασία του Λαυρίου με τον Ντάιμ.

Ο Αμερικανός είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν και αυτήν την στιγμή τα πρωταθλήματα που παίζουν μπάσκετ είναι ελάχιστα, ενώ ο αθλητισμός έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ