Αδειάζει ο Πανιώνιος, λύνονται οι συνεργασίες με ξένους παίκτες

Αδειάζει ο Πανιώνιος, λύνονται οι συνεργασίες με ξένους παίκτες

Κανείς δεν ξέρει αν θα ξεκινήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα οι ομάδες θα είναι διαφορετικές. Ο Πανιώνιος μετρά ήδη την απουσία του ΜακΓκιλ.

Υπήρχαν ομάδες, όπως ο Πανιώνιος, που είχαν πρόβλημα και πριν τον κορωνοϊό. Φανταστείτε τι γίνεται τώρα, που δεν υπάρχει σωματείο να μην έχει ζήτημα. Το γεγονός ότι ο ΜακΓκιλ έλυσε τη συνεργασία του με τους «κυανέρυθρους», απλά μας προετοιμάζει για την επόμενη μέρα. Γιατί αν αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα, οι ομάδες θα είναι εντελώς διαφορετικές κι εντελώς αποδυναμωμένες.

Ο Αμερικανός των 19 αγώνων, των 7.6 πόντων και των 3.5 ασίστ θα λείψει από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αν κι εφόσον αναγκαστεί να επιστρέψει, για να διεκδικήσει την παραμονή της στην Α1 κατηγορία. Ο απόφοιτος του Αϊόνα ήταν από τους καλύτερους παίκτες, μετά τις αποχωρήσεις (Σάμιουελς) και τις απανωτές αλλαγές.

Όπως αντιλαμβάνεστε, στον Πανιώνιο δεν θέλουν για κανέναν λόγο να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, καθώς αν συμβεί αυτό, δύσκολα θα παρατάξουν ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά καθίστε να δούμε τι θα γίνει και με τους άλλους, που παλεύουν για την παραμονή τους. Κι είναι μάλλον αυτονόητο ότι δεν θα είναι μόνο ο ΜακΓκιλ, που θα φύγει από τη χώρα μας…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ