«Πόσο θα επηρεαστεί όλος ο κόσμος από αυτόν τον πόλεμο;»

«Πόσο θα επηρεαστεί όλος ο κόσμος από αυτόν τον πόλεμο;»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, με τη διπλή ιδιότητα του παράγοντα και του γιατρού, μίλησε για το μπάσκετ και για τον… πόλεμο, που πρέπει να κερδίσουμε.

«Δεν υπάρχει κανένα κεφάλαιο «μπάσκετ» αυτή τη στιγμή. Είναι δευτερεύον, τριτεύον. Προσωπικά θεωρώ πως έχει τελειώσει για λόγους ανωτέρας βίας η σεζόν. Τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις θα είναι πολύ διαφορετικές μετά από αυτή τη δοκιμασία. Θα αντέξουν οι χορηγοί; Οι ομάδες θα μπορούν να υπάρχουν με την ίδια σύσταση; Πόσο θα επηρεαστεί όλος ο κόσμος από αυτόν τον πόλεμο; Προστατέψτε τον εαυτό σας και τις οικογένειές σας, μείνετε σπίτι!».

Ο Βαγγέλης Λιόλιος δεν είναι απλά ο «ισχυρός άνδρας» του Προμηθέα, είναι ταυτόχρονα και γιατρός, οπότε η άποψή του μετράει διπλά. Ο Πατρινός παράγοντας υποστήριξε πως:

«Ζούμε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για όλον τον κόσμο και ζητώ από όλους να δείξουν υπευθυνότητα και να μείνουν σπίτι. Μάλλον οι πολίτες της χώρας δεν έχουν καταλάβει την κρισιμότητα των μέτρων και τις προειδοποιήσεις των ειδικών. Θέλει κανείς να φτάσουμε σε φαινόμενα όπως της Ιταλίας και να ζήσουμε τραγωδίες; Τα πάντα έχουν σταματήσει και βλέπουμε το φαινόμενο μέρα με την ημέρα. Ως γιατρός πρέπει να τονίσω ότι η εκτίμηση για τη διάρκεια του φαινομένου μιλάει για τουλάχιστον μήνες.

Το μπάσκετ και ο αθλητισμός είναι σε δεύτερη μοίρα. Θεωρώ ότι στην Ευρώπη έπρεπε να δείξουμε καλύτερα αντανακλαστικά και να σταματήσει η δράση πιο νωρίς. Πάνω από όλα προέχει η ανθρώπινη ζωή. Ποιος δεν θέλει να βλέπει μπάσκετ και γεμάτα γήπεδα; Όμως, πρέπει να βγούμε νικητές από αυτήν την κατάσταση και να μάθουμε να εκτιμούμε τα βασικά της ζωής.

Θεωρώ ότι από κάθε άποψη μετά από αυτό που ζούμε, η ανθρώπινη συμπεριφορά, αντίληψη και οργάνωση θα είναι διαφορετική. Ελπίζω μέσα από αυτή τη διαδικασία να βγει κάτι καλό για όλους. Να μην δείξουν οι Έλληνες ανευθυνότητα και επιπολαιότητα, είναι πάρα πολύ σοβαρά τα δεδομένα…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ