Μάρας : Έπιασε δουλειά με τον Άρη (pics)

Μάρας : Έπιασε δουλειά με τον Άρη (pics)

Ο Ιβάν Μάρας βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (4/1) στο Nick Galis Hall και γνωρίστηκε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη και τους νέους του συμπαίκτες.

Άμεσα στην διάθεση του Παναγιώτη Γιαννάκη τέθηκε ο Ιβάν Μάρας. Λίγες ώρες μετά την σημερινή (Πέμπτη 4/1) του άφιξη στη Θεσσαλονίκη, ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργουορντ/σέντερ βρέθηκε στο Nick Galis Hall προκειμένου να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες αλλά και τον προπονητή του.

Ο 31χρονος καλαθοσφαιριστής έδειχνε ιδιαίτερα ορεξάτος, συμμετέχοντας κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας. Από την πλευρά του ο Γιαννάκης και οι συνεργάτες του προσπαθούν να τον βάλουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα του αυτοκράτορα.

Κι αυτό καθώς το Σάββατο (6/1, 16:30) ο Αρης δίνει σημαντικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για την 11η αγωνιστική της Basket League.

Να σημειώσουμε πάντως ότι Μάρας θα μεταβεί αύριο (05/01) το πρωί στην Αθήνα, μαζί με άνθρωπο της ομάδας, προκειμένου να υποβληθεί σε έλεγχο doping και να ολοκληρωθεί η διαδικασία έκδοσης του δελτίου του.

Αυτό σημαίνει ότι το νέο απόκτημα των κιτρινόμαυρων θα συναντήσει την υπόλοιπη αποστολή στην πρωτεύουσα, όταν αυτή αφιχθεί αργότερα.

Εξάλλου, θετικά νέα προέκυψαν για τον Γιάννη Αθηναίου καθώς ο 29χρονος γκαρντ πήρε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση. Συνεπώς εκτός απροόπτου θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιαννάκη για το ματς με τους κυανέρυθρους.

Τέλος να πούμε ότι πριν από την προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον μεθαυριανό τους αντίπαλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ