Εν μέσω «παγκοσμίου πολέμου», η ΦΙΜΠΑ θυμήθηκε την ΑΕΚ

Εν μέσω «παγκοσμίου πολέμου», η ΦΙΜΠΑ θυμήθηκε την ΑΕΚ

Απαγόρευση μεταγραφών εκ νέου για την ΑΕΚ, από τη ΦΙΜΠΑ, στην πιο άκαιρη και άκυρη στιγμή, καθώς ουδείς ενδιαφέρεται για μεταγραφές.

Υπάρχουν στιγμές που η καθημερινότητα ξεπερνά τη φαντασία κι η σχολαστικότητα αγγίζει τα όρια της υπερβολής. Η ΦΙΜΠΑ τιμώρησε σήμερα την ΑΕΚ, για παλιότερη οφειλή σε παίκτη, απαγορεύοντας της να κάνει μεταγραφές. Κι από τη μια είναι απολύτως σωστή ενέργεια, καθώς είναι και το μοναδικό μέσο που έχει η παγκόσμια ομοσπονδία για να πιέζει τις ομάδες να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

Από την άλλη πρόκειται για την πιο άκυρη κι άκαιρη στιγμή. Εν μέσω «παγκοσμίου πολέμου», σύμφωνα με τον ΠΟΥ, εν μέσω της απόλυτης αβεβαιότητας για το αύριο των διοργανώσεων (εντός κι εκτός συνόρων), η αξία αυτού του ΒΑΝ είναι μηδενική. Μήπως πρόκειται να προχωρήσει η «Ένωση» σε μεταγραφή παίκτη; Για ποια διοργάνωση, αφού όλα έχουν σταματήσει;

Αλλά και να ξεκινήσουν πάλι οι διοργανώσεις, συντρέχουν λόγοι να κάνει η ΑΕΚ μεταγραφή; Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον μετατίθεται -υπό κανονικές συνθήκες, οι οποίες σήμερα δεν υπάρχουν- για το καλοκαίρι. Προδήλως μέχρι τότε η διοίκηση της ΑΕΚ θα διευθετήσει το θέμα, οπότε η απαγόρευση μοιάζει να είναι κενό γράμμα, μια τυπολατρική διαδικασία, που κάποιος άνευ λόγου κι αιτίας ενεργοποίησε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ