Πήραν άδεια οι ξένοι του Προμηθέα, φεύγουν άμεσα για τις ΗΠΑ

Πήραν άδεια οι ξένοι του Προμηθέα, φεύγουν άμεσα για τις ΗΠΑ

Ένας ένας οι Αμερικανοί παίκτες, που βρίσκονται στη χώρα μας, παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής. Σειρά είχαν οι ξένοι του Προμηθέα.

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο διαπιστώνουμε ότι θα αργήσουμε να μπούμε σε… εντελώς κανονικούς ρυθμούς ζωής, άρα δεν συντρέχουν λόγοι να μένουν οι Αμερικανοί παίκτες στην Ελλάδα. Άλλωστε, είναι λογικό να ανησυχούν για τους δικούς τους ανθρώπους και να θέλουν να είναι κοντά τους, αυτές τις ώρες του «παγκοσμίου πολέμου», έτσι όπως ο ΠΟΥ έχει χαρακτηρίσει την πανδημία. Στον δρόμο της επιστροφής, λοιπόν, είναι κι οι ξένοι του Προμηθέα.

Η ομάδα της Πάτρας έδωσε άδεια στον Μάρβιν Τζόουνς και τον Τζέιμς Μπελ, προκειμένου να επιστρέψουν στις ΗΠΑ κι είναι θέμα ωρών να αναχωρήσουν για την πατρίδα τους. Δεν είναι οι πρώτοι, δεν θα είναι οι τελευταίοι, αν και το μεγάλο μέρος των αλλοδαπών παικτών, που μετείχαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει εδώ και μέρες αποχωρήσει.

Αυτό που κι εκείνοι περιμένουν είναι να δουν αν θα ολοκληρωθεί η σεζόν, αν θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα, ώστε να γυρίσουν στην Ελλάδα. Κάτι τέτοιο, πάντως, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες αυτή τη στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ