Ο ΠΣΑΚ διαφωνεί με τη διακοπή του πρωταθλήματος

Ο ΠΣΑΚ διαφωνεί με τη διακοπή του πρωταθλήματος

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών πήρε θέση για την απόφαση του ΕΣΑΚΕ. Το πρώτο επίσημο «όχι», έρχονται κι άλλα.

Από την πρώτη στιγμή, ΜΟΝΟ εδώ διαβάσατε ότι η απόφαση που ομόφωνα πήραν οι ομάδες της Α1 θα βρει σθεναρή αντίσταση. Ακόμα δεν έχει πάρει θέση ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, όμως ο ΠΣΑΚ τοποθετήθηκε και είπε το πρώτο «όχι». Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών δηλώνει ότι πρόθεση των παικτών είναι να αγωνιστούν, ακόμα και τον Ιούλιο, προκειμένου να ολοκληρωθεί στο παρκέ το πρωτάθλημα!

Η σχετική ανακοίνωση:
«Ακέραιη παραμένει η στάση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, σχετικά με το μέλλον του εφετινού του πρωταθλήματος.

Ο ΠΣΑΚ διαφωνεί με την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League και επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά, όταν ομαλοποιηθεί η κατάσταση και είμαστε όλοι ασφαλείς.

Με την υπάρχουσα κατάσταση, αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αδύνατον να πραγματοποιηθούν αγώνες, διότι προέχει η υγεία, όμως, είμαστε διατεθειμένοι αν χρειαστεί, να παίξουμε ακόμη και τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο. Αν τα πράγματα συνεχιστούν ως έχουν ή χειροτερέψουν, είμαστε στη διάθεση όλων για νέες συζητήσεις και αποφάσεις.

Όλα τα μέλη είμαστε ενωμένα για το άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε. Δεν είμαστε «οικογένεια» μόνον στις επιτυχίες, αλλά και στις δύσκολες στιγμές».

Από την ανακοίνωση προκύπτει και η αδυναμία των παραγόντων του ΕΣΑΚΕ να οργανώσουν σωστά την απόφασή τους. Έπρεπε πρώτα να είχαν πετύχει το μίνιμουμ της συναίνεσης και μετά να προχωρήσουν στην ανακοίνωση, αλλά κατά τα φαινόμενα είτε δεν βρήκαν ανοικτές πόρτες, είτε πήγαν μόνοι τους, με βάρκα την… ελπίδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ