Άρης: Ενδιαφέρον του Μπούμπουρα να πάρει την ΚΑΕ

Άρης: Ενδιαφέρον του Μπούμπουρα να πάρει την ΚΑΕ

Η οικογένεια Μπούμπουρα επανέρχεται και δείχνει έτοιμη να κάνει κίνηση για την ΚΑΕ Άρης και να τη βγάλει από το αδιέξοδο.

Ένα όνομα που είχε εμφαιστεί και στο παρελθόν έρχεται στην επικαιρότητα για την ΚΑΕ Άρης. Ο λόγος για τον Σπύρο Μπούμπουρα, τον μεγαλομέτοχο του Ήφαιστου Λήμνου, ο οποίος σκέφτεται πολύ σοβαρά να αγοράσει τις μετοχές του Άρη και να ξεκινήσει την προσπάθεια για να τον κάνει και πάλι ανταγωνιστικό, όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport.

Το 2017 είχε επίσης ενδιαφερθεί για την ΚΑΕ αλλά και την ΠΑΕ Άρης, δίχως να προχωρήσει και λίγους μήνες μετά ανέλαβε να δημιουργήσει από το μηδέν τον Ήφαιστο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Λήμνο.

Η συγκεκριμένη ομάδα, ωστόσο, λόγω και της γεωγραφικής θέσης αλλά και του μικρού πληθυσμού του νησιού, έχει ταβάνι. Μάλιστα υπάρχουν δυσκολίες στο να βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην Basket League, εφόσον μπουν προϋποθέσεις όπως γήπεδο χωρητικότητα 2.000 θέσεων.

Για να εμπλακεί η οικογένεια Μπούμπουρα στην ΚΑΕ Άρης πέρα από την απεμπλοκή του από τον Ήφαιστο θα πρέπει να έχει στα χέρια της και μια αξιολόγηση του χρέους του Άρη. Ένα χρέος που είναι μεν διακανονισμένο σε μεγάλο βαθμό, αλλά δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αμελητέα ποσότητα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ