Καμπερίδης: «Η υγεία το μεγαλύτερο στοίχημα για όλους»

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη, κάλεσε τον κόσμο να τηρεί τα μέτρα ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού..


Καμπερίδης: «Η υγεία το μεγαλύτερο στοίχημα για όλους» | to10.gr

Το δικό του μήνυμα για τη μάχη ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού έστειλε και ο Σάββας Καμπερίδης. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Άρη απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να μένει στο σπίτι του.

Το μέλλον του Μαρτίνς και τα δύο δεδομένα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

«Ο Σάββας Καμπερίδης, όπως όλοι μας, βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Το μπάσκετ και η δουλειά, όπως είναι φυσιολογικό, έχουν περάσει σε δεύτερη και τρίτη μοίρα και δεν αποτελούν προτεραιότητα.

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο προπονητής της ομάδας μας, στέλνει το δικό του μήνυμα, υιοθετώντας το “σλόγκαν” των τελευταίων εβδομάδων “Μένουμε σπίτι”, τονίζοντας ότι πρέπει να αντέξουμε αυτή την “απομόνωση”, διότι η υγεία αποτελεί το μεγαλύτερο στοίχημα για όλους. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 41χρονος τεχνικός:

“Συμπληρώθηκαν περίπου τρεις εβδομάδες, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις. Σίγουρα σε όλους εμάς, που έχουμε συνηθίσει να περνάμε την περισσότερη ώρα της ημέρας στο γήπεδο, μας λείπει η ρουτίνα της προπόνησης, της προετοιμασίας της ομάδας για τον επόμενο αγώνα, το άγχος να πετύχουμε τους στόχους μας, όποιοι κι αν είναι αυτοί, την καθημερινή τριβή με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Η κατάσταση, όμως επιτάσσει να μείνουμε στο σπίτι, να ακολουθούμε πιστά τους κανόνες υγιεινής, τόσο για τον εαυτό μας, όσο και για τους γύρω μας. Προφανώς δεν είναι εύκολο για κανέναν μας, να είναι κλεισμένος σε τέσσερις τοίχους. Αν το καλοσκεφτούμε, υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία μπορούμε να κάνουμε, που υπό φυσιολογικές συνθήκες, είτε δεν έχουμε το χρόνο, είτε λόγω των υποχρεώσεων, δεν μπορούν να αποτελέσουν προτεραιότητα. Όπως και να ‘χει, πρέπει να αντέξουμε, καθώς η υγεία αποτελεί το απόλυτο στοίχημα για όλους».

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

«Τρέλα» στην Αγγλία για τον Μπα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ