Παπαντωνίου: «Πρέπει να μας υπολογίζουν, να μας σέβονται και να μας δίνουν το λόγο»»

Παπαντωνίου: «Πρέπει να μας υπολογίζουν, να μας σέβονται και να μας δίνουν το λόγο»»

Ο Έλληνας γκαρντ εξαπέλυσε επίθεση στον ΕΣΑΚΕ σχετικά με την απόφαση των ομάδων της Basket League και την διακοπή του πρωταθλήματος.

Βέλη προς στον ΕΣΑΚΕ από τον Νώντα Παπαντωνίου, ο οποίος εκπροσωπώντας την Λάρισα, ήταν ανάμεσα στους παίκτες του ΠΣΑΚ που βρέθηκα στην τηλεδιάσκεψη των παικτών με την λίγκα.

Ο 29χρονος Έλληνας γκαρντ ανάρτησε ιστορία στο Instagram, τονίζοντας πως οι παίκτες θα πρέπει να έχουν γνώμη και λόγο σε τόσο σημαντικά ζητήματα.

Η ανάρτηση του Νώντα Παπαντωνίου στο Instagram αναφέρει ότι: «Χωρίς να ζούμε σε άλλο κόσμο και παράλληλο σύμπαν σε τέτοιες δύσκολες μέρες για τη χώρα μας και τον κόσμο γενικά, έπρεπε σαν ΠΣΑΚ να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας γιατί καλώ ή κακώς το προϊόν είμαστε εμείς οι παίκτες.

Πρέπει να μας υπολογίζουν, να μας σέβονται και να μας δίνουν το λόγο σε τόσο σημαντικές αποφάσεις. Το λιγότερο να μας ακούνε. Δεν αποφασίζουν μόνοι τους για το δικό τους καλό μόνο. Από αυτό ζούμε τις οικογένειες μας και να μην ξεχνάμε ότι ούτε 1 εκατομμύριο ευρώ παίρνουμε, ούτε πληρωνόμαστε όλο το χρόνο. 8-10 μήνες και αν πάρουμε τα λεφτά μας.

Εγώ είμαι τυχερός γιατί φέτος αγωνίζομαι σε μια από τις πιο αξιόπιστες ομάδες εντός και εκτός παρκέ. Ελπίζω να βρεθεί λύση όταν με το καλό νικήσουμε στον πόλεμο με τον κορονοϊό και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και μας λείπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ