Φλιώνης : «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι»

Φλιώνης : «Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι»

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε για τα τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια που θα δώσει ο Άρης στο ξεκίνημα του 2018 και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούν κατάλληλα.

Ο Άρης θα δώσει τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στις δύο πρώτες εβδομάδες του 2018 και σύμφωνα με τον Δημήτρη Φλιώνη πρέπει να παρουσιαστεί κατάλληλα προετοιμασμένος και συγκεντρωμένος στο στόχο για να πάρει θετικά αποτελέσματα.

Ο νεαρός γκαρντ της ομάδας της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε εκτενώς στο παιχνίδι του Σαββάτου (6/1, 16:30 – (ERTPLAY2 & FB live) κόντρα στον Πανιώνιο και έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι των Κυανέρυθρων που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Φλιώνης: 

«Η νέα χρονιά ξεκίνησε και μαζί και οι αγώνες. Οι πρώτες δύο βδομάδες του 2018 θα μας βρουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη, καθώς έχουμε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Πανιώνιο και Ρέθυμνο, για το ελληνικό πρωτάθλημα και κόντρα σε Ναντέρ και Τέλεκομ Βόννης, για το Basketball Champions League.

Σε αυτό το διάστημα, θέλουμε να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, ξεκινώντας από την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, μια ιστορική ομάδα της Αθήνας, που παρότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και παλεύει για την παραμονή της, δείχνει να βελτιώνεται και κάποια αποτελέσματα την αδικούν. Είναι μια ομάδα, που σίγουρα έχει ανάγκη την νίκη αλλά το ίδιο την έχουμε κι εμείς, για να ανέβουμε βαθμολογικά.

Το κλειστό της νέας Σμύρνης είναι μια ιδιαίτερη έδρα, μικρή και θορυβώδης και παραδοσιακά γίνονται σκληροί αγώνες με τον Άρη εκεί μέσα. Γι’ αυτό το λόγο, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το τι μπορεί να αντιμετωπίσουμε, εντός και εκτός παρκέ και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, από τη στιγμή που θα φτάσουμε στο γήπεδο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Όσον αφορά την ομάδα μου, την προσθήκη του Προύιτ και την αποχώρηση του Γουίβερ, ακολούθησε η προσθήκη του Μάρας, ενός ψηλού που είναι έμπειρος, καθώς έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα στο παρελθόν με δύο διαφορετικές ομάδες και έχει δείξει καλά στοιχεία, που χρειαζόμαστε ως ομάδα.

Το Σάββατο μαζί με τον Πανιώνιο αντιμετωπίζουμε και δύο φίλους, τον Νίκο (Δίπλαρο) και τον Ζήση (Σαρικόπουλο). Δύο παιδιά που ήταν μαζί μας φέτος και έχουμε εξαιρετική σχέση όλοι και ιδιαίτερα με τον Νίκο, που είμαστε συμπαίκτες χρόνια στις μικρές εθνικές ομάδες κι έχουμε περάσει πολλά μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ