Μαυροειδής : «Θέλουμε το πρώτο μας διπλό»

Μαυροειδής : «Θέλουμε το πρώτο μας διπλό»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής έγραψε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στον Προμηθέα Πατρών.

Δύσκολη αποστολή στην Πάτρα έχει η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Basket League, καθώς το Σάββατο (6/1, 18:30-ΕΤ1) φιλοξενείται από τον Προμηθέα στην Πάτρα.
Ο Δημήτρης Μαυροειδής με το blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ τόνισε το πόσο πολύ θέλουν στην Ενωση να πανηγυρίσουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε

«Για το πρώτο «διπλό» στην Basket League

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, ευτυχία σε όλο τον κόσμο και ό,τι καλύτερο για την ομάδα μας. Το 2017 έκλεισε θετικά μετά τη νίκη που κάναμε με αντίπαλο τον Γυμναστικό Λάρισας/Φάρος στο ΟΑΚΑ. Μία αναμέτρηση όπου η ομάδα έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και ήταν συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τόσο στα αμυντικά, όσο και στα επιθετικά της καθήκοντα.

Επόμενος αντίπαλός μας είναι ο Προμηθέας στην Πάτρα. Σαφώς μία πολύ δύσκολη ομάδα που φέτος παρουσιάζει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Ιδιαίτερα εντός έδρας ο Προμηθέας είναι πολύ επικίνδυνος. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες που έχει στο Πρωτάθλημα τον κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνο, καθώς θα προσπαθήσει χωρίς άγχος να κάνει την έκπληξη.

Εμείς από την πλευρά μας βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Η απόδοση της ομάδας συνεχώς ανεβαίνει από αγώνα σε αγώνα. Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε, ώστε αύριο να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς και στόχος είναι να πανηγυρίσουμε το πρώτο μας διπλό στο Πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ