Σακελλαρίου : «Η νίκη επί του Άρη είναι μονόδρομος»

Σακελλαρίου : «Η νίκη επί του Άρη είναι μονόδρομος»

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίου έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το ματς-τελικό του Πανιωνίου με τον Αρη στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα του Σαββάτου.

Με μόλις μία νίκη σε 10 ματς, ο Πανιώνιος βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση όσον αφορά τον στόχο της παραμονής του στην Basket League. Ετσι, όπως τόνισε και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, το σαββατιάτικο (6/1, 16:30-ERTPLAY2 & FB live) εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη είναι τελικός για τους κυανέρυθρους.

Ο Ελληνας γκαρντ τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να έχει υπομονή και παράλληλα κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο και να βοηθήσει με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Όλοι πρέπει να δουλέψουμε σαν ένας

Τι χρειάζεται να γράψω παραμονή του σημαντικότερου, μέχρι τον επόμενο, αγώνα της χρονιάς; Τα μαθηματικά είναι γλώσσα που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, και όλοι γνωρίζουμε ότι η νίκη επί του Άρη είναι μονόδρομος.

Το ίδιο όμως συμβαίνει και στην άλλη πλευρά του ποταμού, ο μεγάλος μας αντίπαλος θέλει και αυτός πάση θυσία τη νίκη, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει ΜΟΝΟ ο Πανιώνιος. Είναι η στιγμή που όλοι καλούμαστε να κάνουμε το καθήκον απέναντι στην ιστορία του συλλόγου. Εμείς στο παρκέ, οι «πάνθηρες» στην εξέδρα. Το «Αρτάκης» πρέπει να είναι ασφυκτικά γεμάτο κι όσοι βρίσκονται εκεί να έχουν υπομονή, να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η ατμόσφαιρα στα ντέρμπι, όλοι γνωρίζουμε πως η εξέδρα δίνει δύναμη. Σε αυτή την αναμέτρηση, η οποία είναι για μας «τελικός», είναι απαραίτητη κάθε βοήθεια. Όλοι πρέπει να δουλέψουμε σαν ένας, για να πετύχει ο Πανιώνιος την νίκη.

Ίσως πολλοί να μας έχουν ξεγράψει. Ως αρχηγός της ομάδας θα μπω στα αποδυτήρια και θα πω στους συμπαίκτες μου ότι αν κρατήσουμε τον «Ιστορικό» στην Α1, θα γίνουμε και εμείς κομμάτι της ιστορίας του . Και για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία, πρέπει να ξεκινήσουμε την χρονιά με μια εμφατική νίκη, επί ενός τεράστιου αντιπάλου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ