Καμπερίδης : «Μεγάλο το κίνητρο να κερδίσουμε τον Πανιώνιο»

Καμπερίδης : «Μεγάλο το κίνητρο να κερδίσουμε τον Πανιώνιο»

Ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη, Σάββας Καμπερίδης μίλησε για το σημαντικό παιχνίδι του αυτοκράτορα με τον Πανιώνιο το απόγευμα του Σαββάτου.

Μπορεί ο Πανιώνιος να αντιμετωπίζει το σαββατιάτικο (6/1, 16:30, ERTPLAY2) παιχνίδι με τον Αρη στη Νέα Σμύρνη (11η αγωνιστική) ως τελικό, ωστόσο και στον αυτοκράτορα κάτι ανάλογο ισχύει.

Όπως τόνισε ο συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννακή στο www.arisbc.gr, οι κίτρινοι έχουν μεγάλο κίνητρο ώστε να κερδίσουν, καθώς θέλουν να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Κλειδιά σύμφωνα με όσα είπε, θα είναι η δύναμη το πάθος και ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα.

«Ο Πανιώνιος προσεγγίζει το παιχνίδι σαν ‘τελικό’ και το ίδιο ακριβώς θα πρέπει να κάνουμε κι εμείς. Έχουμε μεγάλο κίνητρο να κερδίσουμε την αναμέτρηση, ώστε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση. Περιμένουμε ένα πολύ σκληρό παιχνίδι σε ανάλογη ατμόσφαιρα και θα πρέπει να ανταποκριθούμε, αντιτάσσοντας δύναμη, πάθος, συνέπεια στη τακτική μας και ηρεμία στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα, με καλή άμυνα στα ατού του Πανιωνίου, ενώ σημαντικό παράγοντα θα αποτελέσει το αμυντικό ριμπάουντ. Στην επίθεση μας, θα πρέπει να έχουμε ταχύτητα και ομαδικότητα, ώστε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα που είχε η ομάδα στον αγώνα με τα Τρίκαλα», είπε ο Καμπερίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ