Αυγενάκης: «Οι ομάδες έχουν ψηφίσει 14-0 για να σταματήσει η Basket League»

Αυγενάκης: «Οι ομάδες έχουν ψηφίσει 14-0 για να σταματήσει η Basket League»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού σε συνέντευξή του τόνισε πως οι ομάδες που πρωταθλήματος ψήφισαν ομόφωνα για να ολοκληρωθεί πρόωρα το πρωτάθλημα.

Εν μέσω κορωνοϊού οι ομάδες της Basket League είναι στον… τοίχο και ψάχνουν να σώσουν οτιδήποτε σώζεται. Για αυτό είναι λογικό για αυτές να ψάχνουν το πως θα λήξουν το πρωτάθλημα, παρότι είναι σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τους αθλητές που απαρτίζουν αυτό.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αποκάλυψε από την μεριά του ότι οι ομάδες ψήφισαν ομόφωνα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να σταματήσει η EKO Basket League.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας στον «Focus Fm 103,6» είπε χαρακτηριστικά ότι «στο μπάσκετ έχουν καταθέσει έγγραφο με 14-0 από τις συμμετέχουσες ομάδες, να προχωρήσουμε σε διαδικασίες να σταματήσει το πρωτάθλημα», ενώ για ΠΑΟΚ και Άρη και τον υποβιβασμό, τόνισε:
«Αν κάτι στριφογυρίζει στο μυαλό μου, είναι, ότι πρέπει να εκπροσωπηθεί η Θεσσαλονίκη από δύο ιδιαίτερες ομάδες, που έδωσαν στο ελληνικό μπάσκετ. Μεγαλώσαμε με εικόνες του Άρη, του Γιαννάκη, του Φασούλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ