Θέλει τον Φράνκαμπ η ΑΕΚ

Θέλει τον Φράνκαμπ η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κόνερ Φράνκαμπ, που ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη της φετινής σεζόν στην Basket League.

Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα στην Basket League, με τις ομάδες να μην πραγματοποιούν ούτε προπονήσεις. Η ΑΕΚ από την πλευρά της παρακολουθεί περιπτώσεις παικτών που μπορεί να την ανεβάσουν επίπεδο και μια εξ αυτών φέρεται να είναι και ο Κόνερ Φράνκαμπ.

Ο 24χρονος γκαρντ (1,85μ.) που αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, ήταν ο παίκτης-αποκάλυψη της φετινής σεζόν στην Basket League, καθώς ήταν πρώτος σε πόντους (20,89 ανά αγώνα), αξιολόγηση (21,37), εύστοχα τρίποντα (55/130, δηλαδή 42,3%) και ευστοχία στις βολές (86,75% με 72/83).

Πέρα απο τους αριθμούς αυτούς ήταν πέμπτος σε ασίστ (4,16) και τέταρτος σε κερδισμένα φάουλ (4,95). Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχει το πάνω χέρι στις επαφές, παρά το ενδιαφέρον και του Προμηθέα, ενώ προς το παρόν δεν προχωράει στην απόκτηση του αλλά τον κρατάει stand by.

Ο Φρανκαμπ υπέγραψε την περσινή σεζόν στο Ρέθυμνο για 1+1 χρόνια, ενώ κόντρα στην Ένωση φέτος ήταν εξαιρετικός πετυχαίνοντας 17 πόντους και μαζεύοντας 9 ριμπάουντ.

Δείτε τον Φρανκαμπ εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ