Μαυροειδής: «Θέλω να με θυμούνται για το ήθος μου»

Μαυροειδής: «Θέλω να με θυμούνται για το ήθος μου»

Ο Έλληνας σέντερ της ΑΕΚ προχώρησε σε μία εκ βαθέως συνέντευξη και αναφέρθηκε για τα όσα έχει περάσει στην Ένωση από τη στιγμή που επέστρεψε.

Η επιστροφή του στην ΑΕΚ ήταν ιδιαίτερη γι αυτόν. Ο Δημήτρης Μαυροειδής αγαπάει την Ένωση, τη νιώθει κομμάτι του και μίλησε στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» για την εμπιστοσύνη του κόσμου αλλά και για όλα όσα θέλει να αφήσει πίσω του, όταν ολοκληρώσει την καριέρα του.

Αρχικά ο αρχηγός της ΑΕΚ είπε για την κριτική που ασκήθηκε τον πρώτο καιρό στον προπονητή του, Ηλία Παπαθεοδώρου: «Μπορώ να θυμηθώ φάση μέσα στο Ρέθυμνο. Χάσαμε στο Ρέθυμνο και έγιναν λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο. Εμφανίστηκε εκεί μπροστά ο Μαυροειδής και τους λέω «παιδιά σε δύο μήνες θα δείτε τι θα γίνει. Σας δίνω το λόγο μου». Μετά από 2-3 μήνες ήρθαν στο Ηράκλειο στον τελικό Κυπέλλου και μού είπαν «τήρησες το λόγο σου, σού δίνουμε το χέρι». Τους είπα «ακούστε με, πριν από δύο χρόνια στην αρχή της χρονιάς δείτε τι κάναμε και πού ήμασταν, μην βιάζεστε».

Σχετικά με την καριέρα του, δήλωσε: «Γενικά για την καριέρα μου έχω πετύχει αυτά που ονειρευόμουν και ήθελα, από όταν ήμουν μικρός. Έχω κάνει μια καριέρα όχι για τίτλους. Πιο πολύ είμαι ευγνώμων για το ήθος και τι πέρασα, αλλά και τι προσπάθησα να περάσω στους νέους. Αυτό πιο πολύ θέλω να πω για την καριέρα μου.

Δεν είναι προτεραιότητα οι τίτλοι. Πιο πολύ θέλω να θυμούνται τον Μαυροειδή για το ήθος, γι’ αυτά που υπηρέτησε, για το πώς θα τον θυμούνται. Η επιστροφή μου ήταν και ένα παράσημο μετά απ’ όλα αυτά που πέρασα, να γυρίσω και να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Ήταν μεγάλη επιτυχία».

Όσο για το μέλλον του, διευκρίνισε: «Περνάνε τα χρόνια, το καταλαβαίνω. Δεν είμαι αυτός που ήμουν μικρός. Το καταλαβαίνω και λόγω ηλικίας. Εγώ προσπαθώ, όσο μπορώ, να δίνω ό,τι μπορώ για την ομάδα, μέσα και έξω από το γήπεδο. Αυτό με ενδιαφέρει, αυτό θέλω να κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει και φέτος. Έτσι κι αλλιώς κάπου κοντά στην ΑΕΚ θα είμαι. Είναι ακόμα νωρίς, αλλά κάπου εκεί τριγύρω θα είμαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ