ΑΕΚ: Δηλώνει συμμετοχή στα draft του ΝΒΑ ο Ρογκαβόπουλος

ΑΕΚ: Δηλώνει συμμετοχή στα draft του ΝΒΑ ο Ρογκαβόπουλος

Ο ταλαντούχος νεαρός φόργουορντ της Ένωσης θα δοκιμάσει την τύχη του στα ντραφτ το ΝΒΑ του φετινού καλοκαιριού.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα γίνουν τα draft του ΝΒΑ. Οι Αμερικάνοι βέβαια δεν ακούν… κουβέντα για αναβολή της επιλογής  νέων αστέρων από τις ομάδες της λίγκας, διαδικασία που δημιουργεί προσδοκίες στα franchise και στηρίζει όλο το οικοδόμημα του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Μετά την σίγουρη συμμετοχή των Αλεξέι Ποκουσέφσκι του Ολυμπιακού και Γιώργου Καλαϊτζάκη του Παναθηναϊκού, ήρθε η ώρα ενός παίκτη της ΑΕΚ να προσπαθήσει να κυνηγήσει το όνειρο ζωής του.

Ο λόγος για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος θα δηλώσει συμμετοχή στα ντραφτ του ΝΒΑ, όποτε και αν πραγματοποιηθούν τελικά αυτά.

Ο φόργουορντ της Ένωσης σταδιακά πήρε χρόνο από τον προπονητή του την φετινή σεζόν, όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο κομβικός για την ομάδα του και πλέον είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος των Κιτρινόμαυρων.

Είναι αδιαμφισβήτητα ένα ταλέντο που έχει πολλά να δώσει στο ελληνικό μπάσκετ, την ώρα που έχει βέβαια την επιλογή να αποσύρει την συμμετοχή του στα ντραφτ, λίγο πριν την πραγματοποίησή τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ