Και του χρόνου στο Περιστέρι ο Παπανικολόπουλος

Και του χρόνου στο Περιστέρι ο Παπανικολόπουλος

Ο προπονητής της ομάδας των δυτικών προαστίων παίρνει «ψήφο εμπιστοσύνης». Ο Νίκος Παπανικολόπουλος ψάχνει ήδη λίστες με παίκτες.

Πέρυσι τέτοιον καιρό (εντάξει λίγο αργότερα, αλλά μικρή σημασία έχει) ο Νίκος Παπανικολόπουλος ήταν στο Περιστέρι, αλλά η ομάδα της δυτικής όχθης δεν τον εμπιστεύτηκε, δίνοντας το… τιμόνι στον Ηλία Ζούρο, ο οποίος διαδέχθηκε τον Αργύρη Πεδουλάκη. Μεσούσης της περιόδου ο Παπανικολόπουλος πήρε την ευκαιρία του και το έργο του κρίθηκε επαρκές, για να συνεχίσει στον πάγκο του ΓΣΠ.

Ο Έλληνας τεχνικός ψάχνει ήδη λίστες με υπό μεταγραφή παίκτες, προκειμένου να είναι έτοιμος. Σε μια χρονιά, στην οποία αναμένεται το μπάτζετ του συλλόγου να χαμηλώσει αισθητά, ο Παπανικολόπουλος θα κληθεί να «χτίσει» ομάδα, δίχως την πολυτέλεια… ακριβών υλικών, έχοντας ως πρώτο μέλημα την αξιοποίηση των πιτσιρικάδων, που διαθέτει το Περιστέρι.

Η αλήθεια είναι πως στα δυτικά προάστια υπάρχει λογική ανησυχία, για την επόμενη μέρα, καθώς η ομάδα δεν χρωστάει κι έτσι θέλει να συνεχίσει, όμως είναι ζητούμενο πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει, μετά την πανδημία και την οικονομική κρίση, που αναμένεται να την ακολουθήσει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ