Επιστροφή στο μέλλον για τον «γερόλυκο» Μο Φαγιέ

Επιστροφή στο μέλλον για τον «γερόλυκο» Μο Φαγιέ

Η (πρώην, πλέον) ομάδα του ανακοίνωσε τη συμφωνία του Φαγιέ με τον Προμηθέα. Αυτή είναι επισήμως η πρώτη μεταγραφή των Πατρινών.

Το γνωρίζαμε, αλλά τώρα έχει και μια μορφή… επισημότητας, παρότι ακόμα δεν ανακοινώθηκε από τον Προμηθέα. Ο Μο Φαγιέ επιστρέφει (σ.σ. είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Πάτρας από το 2016 μέχρι το 2018) σε γνώριμα εδάφη, με τον Μάκη Γιατρά να δείχνει εμπιστοσύνη στο ταλέντο και την αγωνιστική οξυδέρκεια ενός παίκτη, ο οποίος έφτασε και στην Ευρωλίγκα (έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα, δίχως μεγάλη επιτυχία).

Η Αβτοντόρ, ομάδα στην οποία βρήκε μπασκετική στέγη μετά την παραμονή του στη Σερβία, ανακοίνωσε μέσω twitter ότι ο Φαγιέ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Προμηθέα. Πλέον είναι ένα ζήτημα ποιος θα το ανακοινώσει πρώτος, ο μάνατζερ του παίκτη, η πρώην ομάδα του ή η νυν (κι αυτό δεν αφορά μόνο τον Φαγιέ). Όπως και να ‘χει, μέσω Ρωσίας, οριστικοποιήθηκε η επιστροφή του παίκτη στον Προμηθέα.

Ο Φαγιέ είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό, κάποια στιγμή είχε ακουστεί μέχρι και ότι τον έβλεπε (πριν χρόνια) ο Παναθηναϊκός, αλλά ποτέ δεν έκανε την… εκτόξευση, που κι ο ίδιος θα ήθελε. Παρέμεινε ένας εξαιρετικός και πολυδιάστατος παίκτης, που όμως σιγά σιγά τα χρόνια βαραίνουν κι έχει χάσει μέρος της σπιρτάδας του. Πλέον στα 35 του είναι περισσότερο οικονομική λύση, παρά παίκτης πρώτης γραμμής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ