Σε ελληνοποίηση στρέφεται ο Άρης της… επόμενης μέρας

Σε ελληνοποίηση στρέφεται ο Άρης της… επόμενης μέρας

Ο Σάββας Καμπερίδης ανέλυσε πώς σκέφτεται ότι θα είναι ο Άρης τη νέα σεζόν. Δίνει έμφαση στο ελληνικό στοιχείο, ευκαιρίες στους νέους.

«Διάθεσή μου είναι να ψάξω Έλληνες παίκτες. Αν καταφέρουμε να το οργανώσουμε σωστά και με πλάνο, θα μπορέσουμε να προσεγγίσουμε καλούς Έλληνες και να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα δεθεί με τον κόσμο. Είναι σημαντικό ομάδα όπως ο Άρης, με τόσο μεγάλη ιστορία, να αντανακλά τις επιθυμίες του κόσμου. Θέλω να στελεχώσω την ομάδα με όσο περισσότερους ικανούς Έλληνες παίκτες και να δώσω αρκετές ευκαιρίες στα παιδιά που το αξίζουν».

Ο Σάββας Καμπερίδης κάνει πλάνα, για έναν Άρη, που θα είναι ταυτόχρονα ελκυστικός, ανταγωνιστικός και οικονομικός. Έμφαση στο ελληνικό στοιχείο, ευκαιρίες στους νέους, αλλά και σημεία αναφοράς. «Είναι σημαντική η παραμονή του Λευτέρη (Μποχωρίδης). Είναι αρχηγός, είναι σπλάχνο της ομάδας, παίκτης Εθνικής Ανδρών, οπότε «ναι» είναι πολύ σημαντική η παρουσία του και τη νέα χρονιά. Για να μείνει, όμως, πρέπει και η ομάδα να μπορέσει να του δώσει όραμα, να τον πείσει ότι αξίζει να μείνει» τόνισε ο κόουτς του συλλόγου, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Η φετινή ημιτελής σεζόν δεν ήταν η καλύτερη για τον Άρη, όμως «υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Υπάρχουν άτομα στην ομάδα που είναι άξια, αγαπούν τον σύλλογο κι έχουν εμπειρία από διοίκηση, παρά το ότι δεν υπάρχουν πάρα πολλά χρήματα. Ο Άρης είναι ίσως η πιο μπασκετική ομάδα στη χώρα. Ακόμα κι όταν δεν πάει καλά ο κόσμος είναι εκεί. Με ένα τηλεφώνημα το Παλέ μπορεί να γεμίσει σε μισή ώρα. Είναι σημαντική αυτή η ανταπόκριση για το μέλλον του τμήματος».

Φτάνει αυτό για να γίνει ανταγωνιστικός ο Άρης; «Όλα είναι θέμα διαχείρισης και προγραμματισμού. Δεν μπορώ να απαντήσω ξεκάθαρα, αλλά υπάρχουν άτομα στον Άρη που έχουν τη διάθεση να οργανώσουν το τμήμα, για να ακολουθήσουν καλύτερες μέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ