Γλυνιαδάκης: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με ΕΣΑΚΕ» (vid)

Γλυνιαδάκης: «Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με ΕΣΑΚΕ» (vid)

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ αποκάλυψε το ναυάγιο των όποιων διαπραγματεύσεων με τον ΕΣΑΚΕ και πως κάθε παίκτης θα κινηθεί… ατομικά.

«Κάναμε μια πρόταση στον ΕΣΑΚΕ. Ζητήσαμε να μας ακούσουν και να καθίσουμε να συζητήσουμε στο ίδιο τραπέζι. Οι ομάδες δεν δέχθηκαν κι έτσι αποφάσισε η κάθε ομάδα να εξοφλήσει τον κάθε αθλητή, όπως εκείνη επιθυμεί, κατά το δοκούν». Ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία κεντρική συμφωνία, ανάμεσα σε ΕΣΑΚΕ και ΠΣΑΚ, ότι επί της ουσίας οι συζητήσεις ήταν άκαρπες και πως κάθε παίκτης θα διεκδικήσει ατομικά τα χρήματά του.

«Δεν έχουμε οικονομική συμφωνία, και ούτε πρόκειται να έχουμε, με τον ΕΣΑΚΕ. Δεν υπάρχει γραπτή συμφωνία, που να διασφαλίζει έστω ένα μέρος των δεδουλευμένων. Ο κάθε αθλητής θα διεκδικήσει σε συμφωνία με την ομάδα -αν έρθει σε συμφωνία- το ποσό που τού αναλογεί, το υπόλοιπο» είπε ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ, ο οποίος δεν φαίνεται πολύ θετικός στο να επιστρέψουν οι ομάδες στο παρκέ.

«Είναι πολύ επικίνδυνο, αφού ο ιός υπάρχει ακόμα. Υπάρχουν τεχνικά προβλήματα. Σε σχέση με το ποδόσφαιρο, εμείς δεν πιεζόμαστε από μια παγκόσμια ομοσπονδία. Ούτε η ίδια η Ευρωλίγκα δεν έχει πάρει απόφαση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ