Σάκοτα : «Εμείς δώσαμε το παιχνίδι στον Προμηθέα»

Σάκοτα : «Εμείς δώσαμε το παιχνίδι στον Προμηθέα»

Την άποψη οτι η ΑΕΚ έχασε ένα δικό της παιχνίδι στην Πάτρα, εξέφρασε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά την ήττα από τον Προμηθέα.

Η ΑΕΚ υπέστη οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από τον Προμηθέα, με τον Ντράγκαν Σάκοτα να προσπαθεί να εξηγήσει στη συνέντευξη Τύπου γιατί η ομάδα του ηττήθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από το Νίκος Γκάλης.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα που πάλεψε μέχρι τέλους και πάντα αξίζει συγχαρητήρια η ομάδα που παλεύει. Έχω την εντύπωση ότι εμείς τους δώσαμε το παιχνίδι με τις κακές επιλογές στο τέλος. Για ακόμη μία φορά αξίζει να προσπαθείς μέχρι το τέλος, όπως φάνηκε. Είναι μια ήττα που στεναχωρεί πάρα πολύ. Έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι πάρα πολύ νωρίς. Σταματήσαμε νωρίς να παίζουμε. Κάποια παιδιά ξεκίνησαν να παίζουν εγωιστικά, χωρίς συνεργασίες και έτσι χάσαμε το ματς τελικά. Εύχομαι καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Προμηθέα».

Για το γεγονός πως δεν κερδίζει η ΑΕΚ εκτός έδρας: «Προσπαθούμε και εμείς να καταλάβουμε. Το πρωτάθλημα είναι πιο ισοδύναμο πλέον, αλλά είχαμε και πιο δύσκολο πρόγραμμα από άλλες ομάδες. Σε όλα τα ματς που θυμάμαι, από αυτά που παίξαμε, μόνο εδώ είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και με τον Άρη στο τέλος. Είχαμε την ευκαιρία σήμερα, την χάσαμε όμως. Θα έχουμε μπροστά μας, πολλές ώρες για να αναλύσουμε τι έχει γίνει. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ελπίζω ότι μπορούμε να προλάβουμε στην συνέχεια να ανακάμψουμε»

Για τον Προμηθέα και πρωτάθλημα: «Είναι πιο δυνατό πλέον το πρωτάθλημα. Ευχάριστο είναι για Προμηθέα που είναι ανεβασμένος τα τελευταία χρόνια. Μαζί με Λαύριο κάνουν σπουδαία πράγματα φέτος. Αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα. Εμείς χρειαζόμασταν τη νίκη, αλλά έτσι είναι το ελληνικό πρωτάθλημα φέτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ