Το Περιστέρι δεν θα… πετάξει πολύ μακριά του χρόνου

Το Περιστέρι δεν θα… πετάξει πολύ μακριά του χρόνου

Το σκέφτονται πολύ σοβαρά να μην συμμετέχουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ στο Περιστέρι, προκειμένου να μαζέψουν τα έξοδα.

Κρατήστε μια υποσημείωση, πριν καταγράψουμε τι αναφέρει το ρεπορτάζ: Ό,τι γράφουμε σήμερα μπορεί να ανατραπεί αύριο, καθώς οι καταστάσεις είναι πρωτόγνωρες, τα νερά αχαρτογράφητα και κανείς δεν ξέρει τι ακολουθεί. Για την ώρα, πάντως, στο Περιστέρι είναι πολύ σκεπτικοί, για να μην πούμε ότι δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να παίξουν του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς θέλουν να περιορίσουν τα έξοδα.

Παρότι ακόμα δεν υπάρχουν όλα τα δεδομένα, είναι βέβαιο ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων θα ρίξει πάρα πολύ το μπάτζετ. Δεν θα υπάρξουν κινήσεις εντυπωσιασμού, είναι λίγοι οι Αμερικανοί που θα μείνουν από τον φετινό κορμό, ενώ κι οι όποιες μεταγραφές θα είναι χαμηλού κόστους, την ίδια στιγμή που θα προωθηθούν παιδιά από τα παραγωγικά τμήματα του συλλόγου.

Ο Νίκος Παπανικολόπουλος θα έχει μικρότερο ρόστερ να διαχειριστεί κι αυτός είναι ένας από τους λόγους (όχι ο πρώτος), που το Περιστέρι θα μείνει εντός συνόρων, προκειμένου να βγει η σεζόν, δίχως καταπόνηση. Βεβαίως, όλα αυτά μπορεί να ανατραπούν, αν ανατραπούν κι οι προβλέψεις, που θέλουν να ακολουθεί την πανδημία οικονομική κρίση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ