Όλα τριγύρω αλλάζουν κι ο Άρης σε σταθερή αβεβαιότητα

Όλα τριγύρω αλλάζουν κι ο Άρης σε σταθερή αβεβαιότητα

Συζήτηση για τις μετοχές του Γουλιέλμου και για το μέλλον της ομάδας. Ο «Αυτοκράτορας» θα μάθει να ζει με την αβεβαιότητα, μέχρι να βρει λύσεις.

Τι θα ήταν ο Άρης δίχως την αβεβαιότητα, που διέπει την κάθε μέρα, το κάθε βήμα του; Κι αν η φετινή χρονιά μοιάζει να σώζεται από το πουθενά, στο… πουθενά βρίσκεται η ομάδα, η οποία μας έκανε να αγαπήσουμε το μπάσκετ. Ξανά όλα περιστρέφονται γύρω από τον Δημήτρη Γουλιέλμο και δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Μόνο που κανείς δεν ξέρει αν και τι θα ζητήσουν από τον κάτοχο της συντριπτικής πλειοψηφίας των μετοχών.

Η σύσκεψη που έγινε, «παρουσία» του προπονητή Σάββα Καμπερίδη, ήταν η πρώτη από μια σειρά ενεργειών, τις οποίες θα διευκολύνει η άρση της καραντίνας. Στη διοίκηση του Άρη γνωρίζουν ότι δεν έχουν… μαγικό λυχνάρι, που θα τρίβουν κάθε φορά, γι’ αυτό και πρέπει να τρέξουν για να βρουν λύσεις.

Πρώτη σκέψη είναι να δοθούν οι μετοχές του Γουλιέλμου σε 10 ανθρώπους, οι οποίοι θα έδιναν εγγυήσεις και προς τις δύο κατευθύνσεις, προκειμένου για την οριστική (σταδιακά) απεμπλοκή του. Βεβαίως, με τα τωρινά δεδομένα είναι άγνωστο αν υπάρχουν κάποιοι, πρόθυμοι να επωμιστούν το (οικονομικό) βάρος, καθώς ο Άρης πέραν των χρημάτων που πρέπει να δαπανήσει για να… τρέξει η ομάδα, πρέπει να ενεργοποιήσει ξανά ρυθμίσεις προς το δημόσιο, συμφωνίες, να κάνει καινούρια deal με ανθρώπους στους οποίους οφείλει ουκ ολίγα χρήματα.

Δεν αποκλείεται ακόμα και να παραδώσουν τα κλειδιά στον Γουλιέλμο, αν δεν βρεθεί άλλη βιώσιμη λύση, για την ώρα όλα τα σενάρια είναι πιθανά. Ένα μοιάζει… απίθανο: Να βρεθεί σύντομα κάποιος, που θα βγάλει τον Άρη από το τέλμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ