Ο Χάτσερ βάζει σε νέους μπελάδες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Χάτσερ βάζει σε νέους μπελάδες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Ο Αμερικανός γκαρντ κέρδισε την υπόθεση των οφειλών προς το πρόσωπό του, οι Ασπρόμαυροι πρέπει να του καταβάλλουν ένα μεγάλο ποσό, ενώ έρχονται κι άλλες υποθέσεις αθλητών που εκκρεμούν ακόμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ολο και πιο δύσκολα είναι τα πράγματα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς όπως φαίνεται τα οικονομικά προβλήματα διογκώνονται και οι οφειλές προς τρίτους όλο και μεγαλώνουν.

Ο Γουίλ Χάτσερ είναι ο παίκτης που μπλέκει ακόμα περισσότερο την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο νυν Αμερικανός γκαρντ του Περιστερίου είχε προσφύγει στο ΒAT για τις οφειλές που είχε προς το πρόσωπό του.

Το αρμόδιο όργανο της FIBA τον δικαίωσε όπως και αναμενόταν και τώρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ πρέπει να πληρώσει ένα ποσό γύρω στις 82 χιλιάδες δολάρια, ποσό που θα φτάσει κοντά στα 100 χιλιάδες αφού πρέπει να πληρωθούν και τα δικαστικά έξοδα.

Αυτή είναι όμως πρώτη υπόθεση. Ακολουθούν κι άλλες για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και η απαγόρευση μεταγραφών είναι προ των πυλών.

Εκκρεμούν κι άλλες υποθέσεις αθλητών προς το BAT που τους οφείλονται χρήματα από τον ΠΑΟΚ και όπως όλα δειχνουν, πολύ δύσκολα θα βρεθεί η χρυσή τομή για κάποιον οικονομικό συμβιβασμό.

Ο ΠΑΟΚ αυτήν την στιγμή δεν είναι σε θέση να μπορέσει να γλυτώσει την… κατρακύλα, με τον Χάτσερ να είναι μην είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ