Δικαιώθηκε ο Σοκ από το ΒΑΤ, κανένα… σοκ για Ηρακλή

Δικαιώθηκε ο Σοκ από το ΒΑΤ, κανένα… σοκ για Ηρακλή

Μπορεί ο Στεν Σοκ να κέρδισε στον δικαστικό αγώνα που έκανε κι ο Ηρακλής να πρέπει να του καταβάλει το ποσό, όμως στον «γηραιό» είναι ήρεμοι.

Η είδηση της ημέρας αφορά στον Στεν Σοκ, ο οποίος κέρδισε τη μάχη στο Διαιτητικό Δικαστήριο κι ο Ηρακλής θα υποχρεωθεί να του καταβάλλει 8.000 ευρώ, χρωστούμενα από τη συνεργασία τους κι ένα ανάλογο ποσό για τα δικαστικά έξοδα. Εν πολλοίς θα πληρώσει δύο φορές το χρέος του ο «γηραιός», επειδή δεν κατόρθωσε να συμβιβαστεί με τον πρώην παίκτη του.

Από την ΚΑΕ υποστηρίζεται (και προφανώς έτσι θα είναι) ότι έχουν δοθεί κάποια χρήματα και πως δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στην πορεία της ομάδας αυτή η δικαστική διαμάχη. Και μπορεί να μην ήταν… σοκ η απόφαση, είναι όμως κομματάκι σκληρό να πληρώνεις δύο φορές την τιμή, μόνο και μόνο επειδή δεν βρέθηκε νωρίτερα η «χρυσή τομή» με τον παίκτη.

Όπως και να ‘χει τα… καμπανάκια του ΒΑΤ ήχησαν για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς με τον έναν ή άλλο τρόπο μπήκαν στο κάδρο εκτός του Ηρακλή ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ κι ο ΠΑΟΚ, όμως σε όλες τις περιπτώσεις η κατάσταση μοιάζει να είναι ελεγχόμενη, ενώ σύμμαχος των ομάδων είναι το ότι δεν έχουν λόγο αυτό το διάστημα να κάνουν μεταγραφές, άρα θα έχουν περισσότερο χρόνο για να διαχειριστούν τα χρέη τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ