Οι Ακαδημίες σταμάτησαν τη μεταβίβαση του Πανιωνίου

Οι Ακαδημίες σταμάτησαν τη μεταβίβαση του Πανιωνίου

Σε προχωρημένες συζητήσεις ήταν η διοίκηση του Πανιωνίου, με υποψήφιο αγοραστή, όμως ο Ερασιτέχνης δεν δέχθηκε να δώσει τις Ακαδημίες.

Είναι γνωστό, εδώ και καιρό, ότι υπάρχει διοικητικό πρόβλημα στον Πανιώνιο, καθώς η υφιστάμενη διοίκηση υπό τον κ. Χριστοδουλόπουλο δεν προτίθεται να συνεχίσει στην ομάδα. Με νέα χρέη να σωρεύονται, δίχως καμία προοπτική για το μέλλον, με πέπλο αβεβαιότητας να πλανάται πάνω από την… πλατεία, η εμφάνιση αγοραστή έμοιαζε εξαιρετική προοπτική, όμως στα προαπαιτούμενα ήταν να αποκτήσει τον έλεγχο στις Ακαδημίες, κάτι που απέρριψε ο Ερασιτέχνης.

Για την ώρα το όνομα του υποψήφιου αγοραστή κρατείται μυστικό. Ειπώθηκε ότι είναι άνθρωπος, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, ενώ κάποιοι άλλοι, που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, υποστηρίζουν ότι πρόκειται για άνθρωπο που κινείται στα νότια προάστια, με μεγάλη παραγοντική διαδρομή στον χώρο του μπάσκετ, η οποία ήταν πάντα εντός ή σε κοντινή απόσταση της Νέας Σμύρνης.

Λίγη σημασία έχει για την ώρα. Η συμφωνία κινήθηκε σε τρεις άξονες:
– Να καλυφθούν τα χρέη, που είναι λίγο κάτω από 100.000 ευρώ.
– Να δοθούν κάποια χρήματα για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (λιγότερα από 50.000 ευρώ).
– Να περάσουν στον έλεγχό του οι Ακαδημίες. Αυτή ήταν η απαίτηση από την πλευρά του αγοραστή.

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη απέρριψε -και μάλιστα ομόφωνα- το να αλλάξουν χέρια οι Ακαδημίες, υποστηρίζοντας ότι είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου. Από μόνο του το γεγονός οδηγεί σε ναυάγιο τις συζητήσεις, καθώς ο υποψήφιος «επενδυτής» ήταν ξεκάθαρος, ως προς το κομμάτι των Ακαδημιών.

Τι θα γίνει από εδώ και πέρα; Οι διοικούντες είναι σε αδιέξοδο, δεν αποκλείεται να στραφούν προς τον Ερασιτέχνη και να του ζητήσουν να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη μέρα, ενώ δεν υπάρχει εναλλακτικό σενάριο, καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές δεν έχουν δημιουργήσει… ουρά.

Η αβεβαιότητα παραμένει, ο «Ιστορικός» δεν πατά σε σταθερό σανίδι και το καλοκαίρι προμηνύεται δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ