Γκος : «Έκανα απλά το παιχνίδι μου»

Γκος : «Έκανα απλά το παιχνίδι μου»

Ο Φιλ Γκος μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και την προσωπική του απόδοση, λέγοντας πως αυτός έκανε απλά τη δουλειά του.

Ο Φιλ Γκος ήταν ο κορυφαίος στην μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού στο PAOK Sports Arena με 78-71, όμως ο Αμερικανός γκαρντ μετά το παιχνίδι ήθελε να κρατήσει χαμηλούς τόνους, παρά την σπουδαία του εμφάνιση. Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ του ματς (με 24 πόντους) στάθηκε περισσότερο στον κόσμο του ΠΑΟΚ και ύστερα τόνισε πως αυτός έκανε απλά τη δουλεία του και πως πρέπει αυτός και οι συμπαίκτες του να μείνουν ταπεινοί ενόψει συνέχειας.

«Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο, έκανα απλά το παιχνίδι μου και αυτά που μου έδωσε η αντίπαλη άμυνα. Είμαι έμπειρος παίκτης, δεν κολλάω στο όνομα του αντιπάλου, σέβομαι τον Ολυμπιακό και αντιμετώπισα το σημερινό παιχνίδι σαν ένα απλό ματς, όπως κάθε άλλο. Στο τέλος της ημέρας, είναι πάντα το μπάσκετ», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ μετά το ματς.

Για το παιχνίδι είπε: «Παίξαμε σαν ομάδα δυνατά και πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Ξέραμε, μετά την ήττα στο Λαύριο, ότι η νίκη σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν πιο σημαντική. Παίξαμε με καρδιά και με αυτόν τον τρόπο δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται να μείνουμε ταπεινοί, να κοιτάξουμε τον επόμενο αγώνα μας και να προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι».

Για τη συνέχεια και τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ κομμάτι της επιτυχίας απέναντι στον Ολυμπιακό, για μένα, ωστόσο, ήταν μια ακόμη νίκη που έπρεπε να πάρουμε, ήταν ένα ακόμη βήμα στη σωστή κατεύθυνση. Δεν ξέρω πόσο σημαντική είναι η νίκη για τους υπόλοιπους, δεν ασχολούμαι με την ιστορία των ομάδων. Οι φίλαθλοί μας αξίζουν να διασκεδάζουν όταν παίζουμε. Όταν, δε, συμμετέχουν στο παιχνίδι η ατμόσφαιρα είναι διαφορετική. Ελπίζω να συνεχίσουν να έρχονται στο γήπεδο και να μας στηρίζουν. Βλέπω περισσότερους κάθε φορά στις κερκίδες, από τότε που ήρθα στην ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ