Ώρα Γουλιέλμου στον Άρη, τον καλούν να… εμφανιστεί

Ώρα Γουλιέλμου στον Άρη, τον καλούν να… εμφανιστεί

Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για υπεκφυγές, οι μετοχές του Γουλιέλμου είναι η αρχή και το τέλος για την επανεκκίνηση του Άρη. Εξελίξεις…

Μέχρι τώρα η παραμονή της ομάδας στην Basket League ήταν ενδεχόμενη. Είναι, όμως, δεδομένη η οικονομική στενότητα και η υποχρέωση να βρεθεί χορηγός, χρηματοδότης, επενδυτής, ή πείτε τον όπως θέλετε. Ένας άνθρωπος (ενδεχομένως και περισσότεροι) που θα βάλει το κεφάλι στην γκιλοτίνα, αλλά που για να δεχθεί να το κάνει, πρέπει (τουλάχιστον) να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις μετοχές του Γουλιέλμου.

Η διοίκηση της ΚΑΕ, όπως και ο Α.Σ. Άρης, έστειλαν επιστολές προς τον μεγαλομέτοχο, Δημήτρη Γουλιέλμο, ζητώντας του να ανεβεί στη Θεσσαλονίκη, άμα την άρση των περιοριστικών μέτρων για τις μετακινήσεις εκτός νομού. Σκοπός τους είναι να ξεκαθαρίσει τη θέση του, να συζητήσει με τη διοίκηση Πρωτοδικείου για την επόμενη μέρα της ομάδας και να αποσαφηνίσει αν σκοπεύει να παραχωρήσει τις μετοχές του, αν θέλει ανταλλάγματα, τι σκέφτεται.

Από τη στιγμή που η άρση των περιορισμών μετακίνησης εκτός νομού θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα (18/5), στον κ. Γουλιέλμο δόθηκε… διορία μιας εβδομάδας, ώστε μέχρι τις 25/5 να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και να ξεκαθαρίσει το θέμα της παραχώρησης των μετοχών σε εννέα μεσεγγυούχους, τους οποίους ορίζει ο Α.Σ., όπως ήταν το αρχικό πλάνο.

Αν ο κ. Γουλιέλμος είτε δεν ανταποκριθεί, είτε απαντήσει αρνητικά, θα κληθεί να αναλάβει τις ευθύνες του, καθώς -μην ξεχνάμε- κατέχει το 90% των μετοχών, άρα στην ουσία ολόκληρη την εταιρία. Αν υπάρξει αρνητική εξέλιξη, κάτι που όλοι στον Άρη απεύχονται, τότε δεν αποκλείεται να παραιτηθεί η διοίκηση, ώστε να πιεστεί ο κ. Γουλιέλμος, για να τελειώσει το θέμα και να ξέρουν τι Γολγοθά έχει να ανεβεί ο «Αυτοκράτορας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ