Ολική επαναφορά, πάτησαν παρκέ οι παίκτες του Περιστερίου

Ολική επαναφορά, πάτησαν παρκέ οι παίκτες του Περιστερίου

Επιστροφή στις προπονήσεις (έστω κι ατομικές) για τους παίκτες της ομάδας της δυτικής όχθης, αφού σήμερα άνοιξαν τα κλειστά γυμναστήρια.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα ήταν απλά άλλη μια μέρα στη δουλειά, αλλά και μια μέρα δίχως πολύ κόπο. Όμως είναι «είδηση» ότι σήμερα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση -μετά δύο μήνες απραξίας- οι παίκτες του Περιστερίου. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος είχε δώσει ραντεβού με τους αθλητές του στο «Ανδρέας Παπανδρέου» κι αφού πρώτα ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΓΓΑ και των ιατρικών πρωτοκόλλων, που έχει εκπονήσει η αρμόδια υγειονομική επιτροπή, ξεκίνησαν την προπόνηση.

Πρωταρχικός στόχος είναι η βελτίωση της ατομικής τεχνικής και της φυσικής κατάστασης, καθώς ακόμα δεν υπάρχουν προπονήσεις επαφής, είμαστε στο στάδιο της εκγύμνασης. Παρόντες σε αυτή την πρώτη συνάντηση ήταν οι Ξανθόπουλος, Σαλούστρος, Αγραβάνης, Καράμπελας, Ράντονιτς και οι Βασιλόπουλος, Γόντικας, Βησσαρίου και Τόλα, οι οποίοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ.

Βεβαίως, θα πρέπει να τρέξει πολύ νερό στο αυλάκι, για να βρεθούν ξανά οι παίκτες σε καλή κατάσταση, καθώς οι πρώτες αναφορές από τον χώρο του ποδοσφαίρου δείχνουν πως οι φόβοι για πολλούς ανεπιθύμητους τραυματισμούς δεν ήταν διόλου αδικαιολόγητοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ