Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σπίτι, «ζωντανεύει» ο Πλάτωνας

Ο Ιωνικός Νίκαιας γυρίζει σπίτι, «ζωντανεύει» ο Πλάτωνας

Στο τέλος του μήνα ξεκινούν τα έργα για την ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου «Πλάτωνας». Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Πέρυσι τέτοιον καιρό, όταν είχε «κλειδώσει» η άνοδος, ο κόσμος γέμιζε το κλειστό της Νίκαιας. Ο «Πλάτωνας» ζούσε τις τελευταίες μεγάλες στιγμές, πριν αλλάξει όψη, πριν αποκτήσει σύγχρονη μορφή. Μόνο που δεν έγινε τίποτα ως τώρα, καθώς οι υποσχέσεις έμειναν υποσχέσεις κι ο Ιωνικός έπαιξε στα «σαλόνια» της Basket League σε… ξένο γήπεδο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λένε.

Στις 29 του μήνα, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ιωνικός, ξεκινούν (επιτέλους) τα έργα, που σημαίνει ότι αν δεν υπάρξουν νέες απρόβλεπτες καθυστερήσεις, η ομάδα της Νίκαιας θα παίξει στη φυσική της έδρα κι όχι στο… ουδέτερο «Σοφία Μπεφόν» στο Παλαιό Φάληρο.

Όλα ξεκινούν από την ανακατασκευή του παρκέ, ενώ ακολουθεί η αναβάθμιση των αποδυτηρίων. Αν τα πράγματα πάνε όπως περιμένουν οι άνθρωποι του Ιωνικού, ο «Πλάτωνας» θα γίνει… αγνώριστος και θα μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες της «μεγάλης» κατηγορίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:
«Η ανακατασκευή του Πλάτωνα, όπως ενημερωθήκαμε επίσημα από τη Δημοτική Αρχή, ξεκινάει στις 29 Μαΐου και σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών, που με την ολοκλήρωσή τους θα χαρίσουν στον Ιωνικό το δικό του σύγχρονο γήπεδο!

Στις 29/05 ξηλώνεται το παλιό παρκέ και τοποθετείται το νέο, σε μια διαδικασία που θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα. Μετά την τοποθέτηση του παρκέ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και το γραφειοκρατικό κομμάτι της ανακατασκευής των αποδυτηρίων, για να ξεκινήσει άμεσα και το δεύτερο στάδιο των εργασιών!

Είμαστε εδώ, για τον Ιωνικό!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ