Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Άρης αλλάζει σελίδα

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο Άρης αλλάζει σελίδα

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος φέρεται διατεθειμένος να δώσει τις μετοχές και να διευκολύνει τον «Αυτοκράτορα» να προχωρήσει σε νέα… σελίδα.

Μετρούν ανάποδα στον Άρη, δίχως όμως να είναι 100% σίγουροι για τη θετική έκβαση της υπόθεσης μεταβίβασης των μετοχών, που είναι προαπαιτούμενο για να προχωρήσει ο σύλλογος στην επόμενη μέρα. Την υπογραφή στην (ίσως) πιο… κρίσιμη σελίδα της ιστορίας του «Αυτοκράτορα» οφείλει να βάλει ο Δημήτρης Γουλιέλμος, ο οποίος μετείχε σήμερα σε τηλεδιάσκεψη με τα μέλη της ΚΑΕ.

Κοινή απαίτηση είναι να παραδώσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, που έχει στα χέρια του, ώστε να διευκολύνει στην αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, δηλώνει πρόθυμος να πάρει το 90% των μετοχών, προκειμένου να το μεταβιβάσει σε φυσικά πρόσωπα, έτσι ώστε να υπάρξει συνέχεια στον σύλλογο.

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ζήτησε προθεσμία μέχρι την Παρασκευή για να απαντήσει κι οι πληροφορίες που προκύπτουν από την πλευρά του είναι πως προτίθεται να προχωρήσει σε μεταβίβαση των μετοχών, διαφορετικά πρέπει ο ίδιος να βρει λύση, καθώς από τον Ερασιτέχνη, την ΚΑΕ, τη διοίκηση πρωτοδικείου, έχει καταστεί σαφές πως είτε θα δοθεί βιώσιμη λύση «εδώ και τώρα», είτε θα αναλάβει ο κ. Γουλιέλμος να βρει τρόπο λειτουργίας του Άρη.

Βεβαίως, η αρχική «απαίτηση» ήταν να μεταβεί ο κ. Γουλιέλμος στη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος απάντησε αρνητικά κι έτσι οδηγήθηκαν σ’ εξ αποστάσεως επικοινωνία. Σημασία δεν έχει ο τρόπος, αλλά το αποτέλεσμα κι αν την Παρασκευή είναι θετική η απάντησή του, τότε ο Άρης θα ανοίξει νέα σελίδα. Διαφορετικά, πρέπει εκείνος να βρει λύσεις. Το βέβαιο είναι ότι και τα περιθώρια έχουν στενέψει, και το κλίμα δεν είναι πολύ καλό για τον μεγαλομέτοχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ